Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves a fiú 14 a lány. Megoldható vagy túl sok? (bőv. Lent)
hát nagyon el lehet keseredve a csávó ha már 14 éves kislányokra hajt
20F
Lehet komolyabb és nem sok a korkülönbség, Ha szeretitek egymást.
Bár most magam ellen beszélek, eggyel kevesebb lány van akivel összejöhetnék :)
15/f
Nem hinném, hogy olyan sok. Én is ismerkedem 14-15-16 éves lányokkal IS (mielőtt még valaki pedofilnak hinne), és nincs belőle semmiféle probléma. Van olyan lány ismerősöm, aki 16 vagy 17 évesen (nem emlékszem pontosan) egy 37 éves fickóval volt együtt, és már a házasságot tervezgették...
20/f
sok ilyen kérdés van. ismét leírom a válaszom:
15 vagyok, pasim 22 lesz, szombaton leszünk 4 hónaposak, de azért sikerült, mert ő éretlenebb, és egy az ízlésünk és gondolkodásunk. ja, és dugunk, készülj fel, egy 21 éves nem csak kézfogást akar. ja, és 14 voltam mikor összejöttem vele :P
15/L
pedofeeling
Szerintem vagy felejtsd el, vagy kezeltesd magad, mert késöbb még gondjaid adódnak majd ebböl.
Szia.
Miért kérdezed ezt tőlünk??? Hisz tudod te a választ, ott van a szívedben. Lehet, hogy tanácstalan vagy de hidd el meg fogja adni a választ a kicsike szíved. És adtól függ milyen a pasas. Olyan, hogy kedves, aranyos, megértő, nem tapizz, megértő veled akkor megoldható. De hogyha már becézgett nyomul csak olyan szinten kedves és néha bunkó. Mert lehet hogyha majd megcsókol azt veszed észre, hogy fogdossa a puncid. A választ, te döntsd el!!! Hisz lehet, hogy ő csak a szexet akarja. Lehet nem.
Tanács: Ne enged túl közel a szívedhez sem magadhozz, ne rohamozd le rengeteg sms telefon smsekkel, várd meg még ő keress. Várj vele egy picit, ismerd meg, és tudd meg hogy milyen srác, és ha megismerted őt, hidd el, tudni fogod a választ. :)
Jaaa és... (remélem) még szűz vagy, 14vagy ráérsz még a szexel, és amugyis ha kedvel, akkor vár rád. A szűzesség az egy kincs. És adtól, hogy minden második lány (pl: az elöttem lévő is, 15éves és..."jaaa és dugunk" eldobom az agyam....egyáltalán tud ő valamit a szexről, vagy a védekezésről??? De mind1. Szóval, adtól sok lány eldobja a szűzességét, te ne állj be a sorba. Néha választani kell tartalom vagy a forma. Remélem picit segitettem. Puszi.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!