Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy visszavegyen az arcából? A párom nagyon jól néz ki edzeni jár, izmos és okos is. A nők álma.
Köszönöm szépen, màr komolyan kezdtem elgondolkodni hogy tényleg velem baj hogy senki nem érti meg a problémám.
Mindenki engem tart egy önbizalom hiányos Libanak..
Hát szerintem az nem normális, hogy valakinek fényeznie kell saját magát, meg a másikkal éreztetni, hogy "hú de szerencsés vagy, én b*$zott jól nézek ki és mindenkinek kellek, de vagyok olyan nagylelkű és papíron veled vagyok"...
Szerintem is meg fog csalni. Azért mert más kell neki ahhoz, hogy tündöklőnek érezze magát, meg hogy ő milyen nagyszerű. Ha esetleg te egy idő után nem állítasz oltárt hálád jeléül a nagy farkának, majd máshoz megy, hogy valaki ezt is elismerje? Szerintem pont hogy semmi önbecsülése sincs, így mindenáron kell keresnie valaki olyat, aki majd arra emlékezteti, hogy mennyire csodálatos.
Találkoztam már olyan emberrel, akin látszott, hogy meg van magával elégedve egészséges mértékben, de sosem hencegett vele, és pont leszarta, hogy ezt valaki észreveszi-e vagy nem, mert elég volt, hogy ő tudta magáról és kész.
Miért, ki nincs tisztában azzal, hogy a párja akármikor kaphatna másikat
A lényeg, hogy nem akar váltani, de attól még nem vak, és látja a lehetőségeit. A leírásból lejön, hogy a srác azóta sikeres, mióta gyúr, tehát az érzés új neki. Hagyni kell, hadd szokja, és bátorítani, hogy te mindig tudtad, hogy simán szerezhetne más csajt is.
Képzeld már magad kicsit a helyébe ahelyett, hogy nyafogsz, mert végre büszke önmagára és nem titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!