Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok az 5 év korkulombseg? L/15 F/20?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 18:37
11/14 anonim válasza:
de fölösleges válaszolnunk, úgyis össze fog jönni vele...
hogy mi lesz?
A.) a srác jól meg akarja majd b@szni, a csaj meg szakít vele
B.)b@sznak egy jót, másnap meg itt untat minket a "Lehetek terhes? :S" kérdésével.
xD
12/14 blanku válasza:
Mar bocs de en is 15 vagyok es 2 eve parkapcsolatom van!22 eves a baratom es nagyon jol vagyunk.le is fekudtem vele hisz o az elso szerelmem.ne hogy mar az a szar 5 ev sok lenne!de ha nem szereted es ugy erzed nem akrsz semmi komolyat es nem vagy felkeszulve ra akkor inkabb hagyd!
13/14 blanku válasza:
18:57 ez nem igaz!az en bbaratomnak nagyon sok baratnoje volt mar sot molyanok hogy talan el is bujhatok elottuk.es meg is engem valasztott es nagyon szeret.ehez mit szolsz es 6 ev a korkulombseg.en 15 o 22.
14/14 anonim válasza:
azt hogy nem tudsz számolni. 22-15 az 7 év xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!