Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna ha sem Valentin napra, sem pedig nőnapra nem kapnátok semmit a párotoktól?
Nekem jól esik ha gondol rám, és szeretem a virágokat. De idén pl párom nőnapra vett egy cipő ápolót, mert állítólag nem talált semmilyen szép virágot, de emiatt meg panaszkodtam, hogy elfogyott. XD
Én ennek is örültem, kicsit vicces volt, de a maga módján kedves szándék. Én szóvá tenném, ha nem gondolna rám, még felköszöntés szintjén sem, mikor tudja, hogy nekem fontos. Nekem például a névnap huszad rangú, páromnak fontos, ezért miatta emlékszem az övére (másokéra nem, de az övére igen). Szerintem beszéld meg vele, nem hiszem, hogy ez gondot jelent.
N
"3 hónapja vagyunk együtt"
most komolyan, azt várod, hogy már most elhalmozzon ajándékokkal? az is lehet, hogy nem tudta, hogy nőnap van (csak kíváncsiság kedvéért, te tudod mikor van férfi nap???)
Az sem biztos, hogy ő hivatalosan "jár veled"
3 hóbap után ezen nem kellene megsértődnöd.
Én 10 év alatt sosem kaptam tőle ezekre az alkalmakra semmit. Szülinapkor, vagy karácsonykor mindig volt ajándékozás, de csak akkor. 6 éve voltunk együtt, amikor MEGKÉRTEM, hogy a 6. évfordulónkra vegyen már nekem egy csokor virágot. Épp a tescoban voltunk és megtetszett ott egy csokor rózsa. Megvette. Akkor mondtam, hogy a sok kacat helyett néha vehetne virágot. Azóta néha kapok a szülibapomra.
Beszéld meg vele. Komolyan! Menj oda hozzá és mond el, hpgy legközelebb egy szál valamilyen gazt szeretnél nőnapra. Azt is kérdezd meg egyúttal, hogy szeretné-e ünnepelni a valentin napot? Lehet, hogy hülyeségnek tartja, lehet, hogy csak korainak gondolta most még. Vagy elfelejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!