Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal nem megy a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal nem megy a közös gyerekneveles, nem veszi ki a reszet a dolgokbol, nagyabol irtam csak le a problemam. Szerintetek jol van ezvigy?

Figyelt kérdés
Kèrdèsem az lenne a parommal 10 ève lesz h egyutt leszunk,1,5 ève szuletett egy kozos fiunk, a kapcsolatunk elotte sem volt felhotlen sokat veszekedtunk, a gyereket o jobban szerette volna mint en, persze en is akartam csak vartam volna meg vele, de gond az hogy a gyerek nevelesbolnem veszi ki a reszet semmit nem csinal egesz nap. Biztonsagi or 24/48 as munkarendben. A gyerekkel akkor foglalkozik ha eppen en takaritok vagy fozok vagy orvosgiz megyek ennyi. Miota megszuletet a gyerekunk 1 x furdette nem viszi setalni vagy barmi, ami engem nagyon bosszant es ebbol ekeg sok vitank van. Nekem is stuksegem lenne egy kis szabadidore a gyerek mellet mert non stop vele vagyok, segitsegem igazabol nincs akire tudnam hagyni, es a sajat apja sem ert meg, mert szerinte nekem ez a dolgom es ne sirjak, o dolgozik neki jar a szabaido, el vagyok keseredve, beszelni nem lehet vele. Ugazabol nincs koztunk mar semmi se csok se oleles semmi kb mint ket lakotars. Kerdesem az hogy szerintetek mert van egy fiunk nekem mar nem jar szabadsag? Illetve kinek mennyit segit a gyerek apja? Vagy ez igy rendben van neki van igaza? Koszi a valaszt csak kuvancsi voltam

#Gyereknevelès
2018. márc. 6. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
"a kapcsolatunk elotte sem volt felhotlen sokat veszekedtunk" - Csak gratulálni tudok. Te főzted meg magadnak, te voltál akkor h...e, h egy ilyennek szültél gyereket, most már ezt viseld el. Nem tehetsz semmit. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
2018. márc. 6. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
24%
A műintézmény neve (dobpergés): bölcsőde
2018. márc. 6. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy sz_opatja magát az életben ahogy akarja.
2018. márc. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!