Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 hónap után korai szóba hoznom az összeköltözést ebben az esetben?
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, kb minden időnket együtt töltjük (hetente mondjuk 5 napot biztos), nagyrészt az én albérletemben (én egyedül lakom). Ő most a szüleivel él albérletben ideiglenesen, de tavasszal valószínűleg tovább költöznek onnan máshová, és ő nem velük akar tovább menni, hanem egy haverjával néz lakást.
Tudom, hogy 3 hónapnyi kapcsolat után nem feltétlen aktuális szóba hozni az összeköltözést, de tekintve, hogyha tavasszal köt valahol egy szerződést, az nagyon sok időre elvágja annak a lehetőségét, hogy majd velem együtt éljen, és 26 évesen, úgy hogy mindketten dolgozunk, szerintem nem jó semilyen szempontból se ez a munka utáni egymáshoz átjárogatás. Nagyon rosszul esik, hogy benne fel se merült, hogy erről beszéljünk egyáltalán, hogy esetleg még pár hónapig maradhatna a szüleivel, aztán átjöhetne hozzám (főleg, hogy tényleg mindig itt van egyébként is).
Túlgondolom ezt a témát, vagy szóvá kéne ezt tennem? Nem elsietni akarom a dolgokat, de ennél én már komolyabb kapcsolatra vágyom, mint hogy most elkezdjen egy haverjával élni. (és őt is sokkal komolyabbnak ismertem meg eddig ennél)
26N
Szerintem óvatosan hozd szóba de ne erőltesd csak a szándékait próbáld meglesni.
Sokan mondjak itt hogy három Honap kevés idő de szerintem ennyi után már tudni kell közösen tervezni vagy legalábbis képesnek lenni közös gondolkodásra a részéről.
De az is lehet hogy neki így tökéletes én pl megfulladnek ha valakivel 0-24ben együtt kene éljek de ez is én vagyok . Szóval na szerintem itt amúgy minden rendben, ha mégse gondolkozik meg rajta akkor sincs semmi veszve :)
Beszéljetek róla... lehet hogy Ő is szeretné csak "gáznak" érzi hogy Ő kérdezze meg hogy oda költözhet e hozzád... Egyébként is ez úgy szokás szerintem hogy az kérdezi meg a másikat akié a lakás. Lényegtelen hogy te is csak albérletbe vagy akkor is te élsz ott és neked kell eldönteni hogy szeretnéd e valaki mással megosztani.
Szerintem kérdezz rá... beszéljetek róla.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!