Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel akarna magához láncolni?
Amikor komolyabb vita alakul ki a Párommal, akkor olyanokat mond, hogy "Úgysem mersz szakítani, mert más nő nem akadna neked", meg azt is, hogy "Én nőbe szebb vagyok, mint te férfiba." Máskor viszont sokat bókol, dícsér. Az utóbbi fél évben alakult ki sok feszültség, az elmúlt másfél hónapban kezdi az önbecsülésemet leépíteni. A legutóbbi sértése ez volt: "Ha szakítasz, több nőd nem lesz, mert elhányják magukat, ha rád néznek." Ekkor borult minden kidobtam, pontosabban eljöttem a lakásából. Ez hétfőn történt, és tegnap óta teper, de nagyon.
Ő 28/N, Én 26/F
Azért teper, mert rájött, hogy elveszíthet, és ő vetette el a sulykot.
Jól tetted, hogy otthagytad, sose hagyd magad alázni egy kapcsolatban! Soha! Egymás megalázásának, meg ilyesmi beszédnek nincs helye egy normális kapcsolatban.
Ha szeretnél kibékülni vele, akkor beszélgessetek el egymással, miert van ez a sok feszkó, miért beszél így veled, stb. És azt kösd ki, hogy többet ezt nem fogod eltűrni, nem lesz több esély.
Igen, könnyen lehet, hogy ezzel akarja leépíteni az önbecsülésed és magához kötni.
Jól tetted, hogy kidobtad. Ez elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!