Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? (Bővebben lent)
Minden hétvégén,barátoméknál szoktam lenni.
Most péntek délután már kivitt hozzájuk.
Reggel keltünk fel és hallottuk a híreket az árvízről.
Így vasárnap este helyett,egyedül ma délután jöttem haza vonattal,sose ültem még vonaton,ez volt az első.
Mivel bizonytalan volt visszafelé az út,így barátommal megbeszéltük,hogy inkább egyedül megyek.
Nos ez nem is akkora gond,csak édesanyámnak nagyon rossz természete van,barátom és anyukája kedves volt velem,megengedték hogy,maradjak,telefonálgattak össze-vissza,hogy juthatnék haza meg stb.
Édesanyám vasárnap odatelefonált és egészen ma reggelig,akárki vette fel a telefont ordibált,fellázadt,kiakadt,mindenkit megbántott.
Az utak le voltak zárva,nem tudott a barátom hazavinni autóval,a vonatok pedig csak mától indultak,de anyám ezt sem értette meg,mi átvertük,hazudtunk neki,ezt állította.
A barátom anyukája szívbeteg,így elnézést kértem tőle édesanyám viselkedéséért és megkértem ne idegeskedjen nehogy beteg legyen,ő megölelt és azt mondta nem az édesanyámról ítél meg engem.
Olyan ideg jött ma belém,olyan gyomor idegem volt,enni se ettem ma,remegtem a vonaton és a napszemüveg alatt sírtam.
A barátommal sokat veszekedtünk,anyám viselkedése miatt és ma olyat mondtam amit nem gondoltam át.
Azt mondtam neki,meg akarok halni,erre elkezdett sírni,sosem bántott senkit,ha ideges is volt inkább a falba vert ha muszáj volt és megfogta a csuklómat,a kezem elég gyenge úgyhogy ott a helye,kicsit fáj.
Nagyon sokat ordibált velem,én meg ideges voltam mit kapok anyukámtól,amióta itthon vagyok,telefonon beszéltünk,msnen is,mindig bocsánatot kér.
Megértem,hogy nem volt biztonságos,de mégis rosszul esett,hogy egyedül jöttem a vonattal,akkor éreztem egy olyat,hogy elegem van,nem szeret ha egyedül elenged,de mégsem érzem azt,hogy haragudnék rá.
Most egy darabig nem fogunk találkozni,eddig minden naposak voltak a találkák szinte,de nem érzem azt,hogy annyira hiányozna,nyugalmat érzek,olyan felüdülés,hogy most nincs itt velem,de ilyet még sosem éreztem,mikor napközben elbúcsúzunk,mindig annyira hiányzik.
Megkérdezte nem rég szeretem-e még,a szívem azt mondja igen,de az eszem össze van zavarodva,azt mondtam neki,hogy igen,de érezte ő is rajta,hogy nem volt az igazi.
Azt mondta nem zaklat,döntsem el mit érzek,de sírt végig,nagyon le volt tőrve,azt mondta,ha átgondoltam hívjam fel,akár éjszaka is,meg reméli nem hagyom el,mert nagyon szeret.
Sosem vitatkoztunk,nagyon szerettük egymást mindig is,több mint féléve vagyunk együtt.
Szeretem,nem akarom elveszíteni,de most hiányzik valami.
Mi a baj az érzéseimmel?
Kérlek normális válaszokat írjatok.
Hétvégenként a barátomnál vagyok,de jött az árvíz és lezárták az autó utakat,így nem tudtam vasárnap este mint szoktam hazajutni.
Anyám ezen akadt ki,mindenkit úgy felidegesített,hogy sikerült összevesznem a barátommal,aki már azóta bán mindent.
A vonatnak annyi köze van hozzá,mától járnak a vonatok,így ma haza tudtam jönni,de ugye anyám ezt sem akarja elhinni,hogy mától járnak.
Bocsánat a bonyolult megfogalmazásért :)
Biztosan szereted! ez csak egy kisebb hullámvölgy...nem kísérhet mindig haza...biztos költséges lenne neki is az utazás oda vissza....szerintem békülj ki vele amint hiányzik, és zavar h nincs veled és nyugodt minden. lehet h ez a kis szünet csak erősíti a kapcsolatotokat...és örülj neki hogy félt, nehogy meghalj...biztosan fontos vagy neki, nagyon szerethet! Hidd el! :)
Szerintem annál jobb lenne minnél hamarabb kibékültök, ez így senkinek nem tökéletes. De te tudod. Lehet az volt a gond hogy nagyon gyakran találkoztatok, és nem volt meg a varázsuk..mert gyakran volt...:s...de ha kitartóa szereted, és nem akarod h vége legyen a kapcsolatnak akkor békülj ki vele...Nem biztos hogy még egy ilyen fiút találnál! Anyuddal meg néha ne foglalkozz!! Agybaj...ezvan...:S megkell tnaulni kezelni!
Sok szerencsét!
14/L
Kedves második!
Köszönöm a válaszod,sok igazság van abban amit írtál.
Annak meg külön örülök,hogy van olyan 14 éves aki normális :)
Ideges lettél anyud miatt, ennyi. Haza meg nyilván nem kísér vonattal, ha utána utazhat vissza, ez is normális, de gondolom ezt tudod.
Egy kapcsolatban mindig vannak kis lelki ingadozások, erre készülj fel, nem egy nagy rózsaszín köd az egész, max pár hétig az elején, aztán végig kisebb ingadozás zajlik, bonyolult lelki rezdülések keveredése. (Valahogy úgy érzem, hogy ti nem túl rég jártok, ha tévedek bocsi.) Akkor a legnormálisabb, ha az ingadozás egyenletes, a két félnél felváltva történik (hol az egyik van jobban oda, hol a másik), és nem túl nagyok a kilengések, így a különbség se nagy. Nekem a mostani barátommal (aki 2 éve van meg) olyan pár hét után jelentkezett az első kevésbé euforikus pár nap. Ezeket befolyásolhatják külső hatások is, pl veszekedés anyuval. Ez lehet, hogy nálad úgy hatott, hogy átmenetileg megtörte azt a permanens boldogságot, ami az összejövésetek óta tart, és ettől jobban megzuhantál, mint egyébként szoktál hasonló méretű csapásoktól.
Hívd fel, és nyugtasd meg, hogy minden a legnagyobb rendben, csak kiborultál anyádtól. (Már ha így van, és nem tévedek.)
Ha anyám,is megértőbb lett volna ebben,a helyzetben,akkor biztos nem fajult volna idáig a dolog.
Tudom,mondta,hogy akár éjszaka is felhívhatom,de majd reggel felhívom és megbeszélem vele,ilyenkor nem zavarom.
Köszönöm neked is a választ :)
Figyelj!
A barátnőmet mindig mindenhova elkísértem és most is rengetegszer elkísérem és evvel nem is volt baj, viszont vannak helyzetek, amikor ugyan képes volnék elkísérni, meg el is kísérném ha szeretné, de egyszerűen anniyra betenne nekem valamiért, hogy inkább nem. Pedig nem mondhatja senki, hogy nem törődök vele. Ő érti hál'istennek, meg néha jó egyedül is lenni, őgy ahogy Neked is jól esik, hogy most egyedül vagy. Ismerem hogy milyen, volt velem 2-3x.
Egy hétig se fogod bírni, mert anniyre fog Neked hiányzozni, mivel Szereted. Ma még nem érzed ezt, lehet holnap se, holnapután énszerintem már érezni fogod, de ha nem, azután biztos, hogy kell neked.
Ebben a helyzetben Te vagy a hibás (ha anyádat nem nézzük, mert Ő a FŐHIBÁS, és ki kell mondani, hogy nagyon éretlenül, túlaggódóan, egyszerűen fatálisan bunkón viselkedett.
Nem várhatod el a barátoddtól, hogy elkísérjen, hát még ha úgy össze is vesztetek, hogy sírt... Igen, főleg ilyenkor ne várd el tőle, mert amúgy mindig mindent megtedd érted, nem? Erre Te azért mert kicsit rosszul jöttek ki a dolgok megbántod. Tehetett ő az árvízről, arról, hogy anyukád így viselkedet, hogy Te így viselkedtél?... Hát nem. És ha olyan fatális hülye voltál, hogy azt hitted azért, mert nem kísér el, nem szeret... Gondold már el mennyire összevesztetek. Szerintem elkísért volna (pedig nem várhatod el tőle ilyen szinten) ha nem vagytok ennyire összeveszve! És a legékesebb bizonyítéka talán, hogy szeret, az az, hogy keres Téged, és BOCSÁNATOT KÉR, amit NEKED KÉNE! A Semmiért kér bocsánatot Tőled. Lehetne még sorolni, de az biztos, hogy rosszul viselkedtél. Legalább egy SMS-t küldj, amiben e,mondom szerencsétlennek, hogy nem hibáztatod semmiért, és bocsi. (Persze, csak ha így érzed... )
Egy idegességemben elhangzott mondatért nem nekem kellene bocsánatot kérnem.
A barátom pedig azért nem jött el velem,mert nem volt biztos,hogy vissza felé is jön vonat,de még a vonatra is feltett ez kedves volt tőle.
Lehet,hogy hibáztam,de a barátom is.
Azóta beszéltünk már a barátommal,meg fogjuk oldani ezt a helyzetet :)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!