Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy felidegesítem magam azon hogy a barátom, akivel kb másfél napja egy mondatot beszéltünk, leráz azzal hogy megy aludni mert fáradt, de azért másokkal tovább tolatja a messengert? Vagy túlreagálom?
Ne már gyerekek :D...a hetesnek igaza volt :), azóta már jól vagyok...de azért annyira nem kell védeni szegényt mert megéri a pénzét.
Jó tanács: ha a barátnőtöknek megjött, legyetek óvatosak...
Hát nekem mindig nehéz mikor késik pár napot... ezt tudom és igyekszem kontrollálni a viselkedésem, futni járok hogy levezessem a feszkót ilyenkor, az segít.
Meg amúgy annak a híve vagyok h hagyjuk élni a másikat, utálnám ha nem lenne élete rajtam kívül. Volt már fordítva h ő kérdezte miért nem alszom hanem messengerezem, nem vettem jó néven. Mondtam is neki, meg is beszéltük, azóta oké.
Kérdező teljesen igazad van. Ne higgy a többi válaszolónak! Ez nincs rendjén, hogy egy 20 éves pasi ilyen hülyeséggel leráz. Nem tini srác már. (Apámnak 20 évesen már felesége és gyereke volt.)
Eleve egy párnak nem a messengeren kellene beszélni, hanem normálisan telefonon. Messengeren a távolabbi haverokkal beszélek, nem a párommal. Komolyan agyrém amit a fiatal férfiak művelnek. És most még Neked is bemagyarázták, hogy hisztis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!