Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
Nagyon nagyon szerettem egy srácot, de ő nem volt belém szerelmes, bár jártunk. Tudom, hogy nem illünk össze és sokszor megbántott, de én mégis még mindig őt szeretem. Talán sok jó dolgot "beleképzelek" ami nem is valós... De csak nála éreztem azt a hatalmas lángolást, és hiányzik... De ez reménytelen.
Most van barátom, nemrég jöttünk össze, tudom róla, hogy imád és bármit megtenne értem és ő tényleg tud értékelni, de nála nem érzem azt, amit a régi szerelmemnél, és úgy érzem többé nem is leszek képes úgy szeretni senkit... Szeretem, de nem szerelemből.
Voltatok már ilyen helyzetben? Idővel meg fogom majd szeretni a barátomat, vagy ez esélytelen? De a régi szerelmem ugyanúgy esélytelen... Valaki légyszi segítsen :S
én is éreztem már így. de elfogod felejteni, ne gondolj rá, töröld le msn-ről, meg ne vegyél róla tudomást..és akkor menni fog:) sok sikert !
ezt a srácot meg ne hagyd el...ha szereted, akkor szerelmes is tudsz lenni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!