Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higyjek neki vagy ez megcsalásra is utalhat?
Figyelt kérdés
2 hete van barátom. Eddig azért érezgettem hogy szeret, de már nem. Azt mondja sok a gondja. És amikor megkérdeztem tőle h mi mert engem érdekel h mi van vele, azt mondta még nem mondja el mert még nem költöztünk össze. Úgy érzem leszar nagyívben. Meg nincs ideje rám. És olyanokat szól be nekem mintha szakítani akarna : ő családon összeköltözésen gondolkodik, én még nem annyira 18 vok csak. És mondta h akkor nem egyfele jár az agyunk, meg megérti ha nem várom rá. Ez utalhat megcsalásra?2010. jún. 8. 17:08
11/18 A kérdező kommentje:
az sem jó ha állandóan csak gyanakszom meg mondogatom neki h foglalkozzon mindig velem
2010. jún. 8. 18:59
12/18 anonim válasza:
Ha neked egy olyan kell aki leszar... Te tudod. Az se tűnik fel hogy ha eleinte érezted, most már nem, akkor valami gond van?
13/18 A kérdező kommentje:
eleinte azért éreztem mert akkor nem volt semmi gondja. Most a gondok miatt nem. És nem akarom ezmiatt basz.ogatni mert nem lehet kellemes h a nyakán lógok miközben ezer gondja van
2010. jún. 8. 19:05
14/18 anonim válasza:
Beszéld csak be ezt magadnak, majd úgyis meglátod. De később rosszabb lesz a csalódás, főleg ha komolyan elhiszed amiket itt írogatsz.
15/18 A kérdező kommentje:
miért nem lehet az embereknek gondja? vagy mi?
2010. jún. 8. 19:10
16/18 anonim válasza:
Nekem ha gondom van, a barátnőm az első aki megtudja és ő az első akitől támogatást várok. Mert én szeretem, és olyankor inkább mégjobban vele akarok lenni.
17/18 A kérdező kommentje:
jó mondjuk 2 hét után érthető h nem velem akarja megbeszélni hanem maga akarja megoldani
2010. jún. 8. 19:17
18/18 anonim válasza:
Persze, de összeköltözni már akar. Hihetetlen hogy ennyire vak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!