Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higyjek neki vagy ez megcsalásra is utalhat?
Figyelt kérdés
2 hete van barátom. Eddig azért érezgettem hogy szeret, de már nem. Azt mondja sok a gondja. És amikor megkérdeztem tőle h mi mert engem érdekel h mi van vele, azt mondta még nem mondja el mert még nem költöztünk össze. Úgy érzem leszar nagyívben. Meg nincs ideje rám. És olyanokat szól be nekem mintha szakítani akarna : ő családon összeköltözésen gondolkodik, én még nem annyira 18 vok csak. És mondta h akkor nem egyfele jár az agyunk, meg megérti ha nem várom rá. Ez utalhat megcsalásra?2010. jún. 8. 17:08
1/18 anonim válasza:
Hát ha megcsalásra nem is... szerintem hagyd a fenébe :)
2hét után le se sz*r, nem bízol benne, nem vagytok együtt és nem is akarsz még összeköltözésben gondolkodni, akkor mit akarsz tőle?
2/18 A kérdező kommentje:
rendes kapcsolatot akarok tőle.
2010. jún. 8. 17:26
3/18 anonim válasza:
azért nem mondja el mi a gondja, mert 2 hét után még nem költözöl össze vele? ez hülye
2 hét után már nem érzed hogy szeret, ő meg bemeséli hogy családon meg összeköltözésen gondolkodik?
nem szeret, tuti
4/18 A kérdező kommentje:
tényleg azon gondolkodik már és sztem ez azért van mert biztosra tudja h én kellek neki é velem akarja leélni az életét
2010. jún. 8. 18:32
5/18 anonim válasza:
Ugye ezt te se gondolod komolyan? Szerinted ha annyira szeretne, nem éreznéd rajt, nem beszélne meg veled mindent, és nem akarna állandóan veled lenni? Nem lehetsz ennyire naív.
6/18 A kérdező kommentje:
de nem ér rá és gondjai vannak ezért ilyen velem
2010. jún. 8. 18:52
7/18 anonim válasza:
Meg 2 hét után senki nem akar összeköltözni senkivel, annyi idő alatt az sem derül ki hogy tényleg jól érzik-e magukat egymással a felek. Egy normális kapcsolat úgy néz ki, hogy találkozgatnak, egy idő után összejönnek, pár hónap múlva esetleg megtörténik az első együttlét, aztán pár év múlva esetleg összeköltözhetnek ha még mindig annyira szeretik egymást és úgy érzik készen állnak rá.
8/18 anonim válasza:
Jaj, ne legyél már hülye. Aki szeret, az nem keres kifogásokat, és soha nem ilyen veled. Téged ilyen könnyű átverni?
9/18 A kérdező kommentje:
ez nem kifogás tényleg sok solga van miért nem lehet ezt elhinni???
2010. jún. 8. 18:55
10/18 anonim válasza:
Hidd csak el nyugodtan, látom neked nem lehet semmit mondani. Majd ha hónapokig nem ér rá találkozni veled, biztos akkor is elhiszed milyen sok dolga van. De akkor úgy kell neked, higgy csak el mindent, így mindenki simán ki fog használni és mindenkiben csak csalódni fogsz. De ezekszerint téged nem zavar, akkor csak meséld be magadnak a hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!