Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok a boldog kapcsolatra, ha kiderülne h a párotok nemiszerve 13cm? Minden passzol amugy. (még nem volt szex)
Figyelt kérdés
Velem most fordult pont elő 3 hónap után.2010. jún. 8. 17:01
11/18 anonim válasza:
idióta! legalább tudnád, hogy nem a hossz számít hanem a vastagság. ne szexszelj inkább, még fiatal vagy hozzá
12/18 anonim válasza:
18:16 vagyok...az első két pasimnak 14 és 15 volt és egy nagy nulla volt velük az ágyban...utána egyből egy 21 centis jött, érdekes módon vele iszonyatosan élvezem...először még úgy voltam vele, h mi az a szex, túl van misztifikálva, nem is olyan nagy szám....csak akkor jöttem rá, hogy igenis nagy szám, mikor a szerszám is nagy volt...szóval igenis számít a hossz, akárki akármit mond
13/18 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévővel. Igenis számít. Mert ha valaki nem érzi jól magát szex közben (jelen helyzetben a kis farok miatt) akkor annak úgyis megcsalás lesz a vége, mert ha egy kapcsolatban a szex nem működik akkor semmise. Most gondolj bele a helyzetbe, hogy a srác szeretne szeretkezni a lánnyal a csaj meg nem élvezi és mindenféle kifogást kitalál csak hogy ne kelljen vele lennie. Addig én se hittem el amíg nem kerültem ilyen helyzbe.Ha együtt vagy egy nagyobb méretűvel utána a kicsi már nagyon rossz lesz.És most lehet ítélkezni...
14/18 anonim válasza:
És aki így születik? Az mit tud tenni? Az hogy neki össze töröd a szívét és még semmit se tud tenni ellene az nem számít? Egy kapcsolatnak nem a másik péniszének a mérete a középpontja. Ez már rég rossz. Erre nem gondoltok?
15/18 anonim válasza:
szerintem nem a mérete a lényeg, hanem a kinézete.Amúgy szerintem a 13 nem olyan gáz, a páromnak 15 és tök jó a szex.próbáljátok ki aztán majd meglátod.Lehet a végén még tetszeni is fog.
16/18 anonim válasza:
Szerintem barbárság a pasiddal szakítani azért, mert rövid a farka. Kivéve ha a farkáért szereted. Amúgy nem minden esetben számít a méret, lehet hogy ő azzal a 13-mal jobban tud bánni mint más 20-szal.
17/18 anonim válasza:
Volt "dolgom" ezerszer kisebbel.Nem tudom hány centi volt,de tényleg nagyon pici.Szegény nem tehet róla,szóval ha szereted örülj a 13 centinek,örülj hogy nem kisebb:D
18/18 anonim válasza:
páromé is kb ekkora,vastagság is átlagos,de leirhatatlan mire képes vele:d
volt előtte 20hoz közelivel "dolgom",nah azt többet soha,még jó hogyí csak alkalmi volt,mert emiatt fix h kiteszem,ugy fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!