Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a barátnőtök más pasi s*ggét nyalná mindenki előtt?

Figyelt kérdés
Bnőmmel gondok vannak. Nagyon idegesítően viselkedik annak ellenére, hogy finomabban már többször figyelmeztettem. Megismert egy csávót aki már lassan minden közös baráti összejövetelen díszvendég, igaz igazából senkit nem is ismert egy csajon kívül, de behízelegte magát. Bnőm meg teljesen rácuppant, már másoknak is feltűnt. Folyton vele akar beszélgetni, bármit mond a csávó kb egyetért vele, röhögcsélnek meg folyton dicséri, hogy milyen kedves, milyen jófej, milyen más, milyen jó humora van (nem), itthon nekem is mondta már, nagyon idegesítő. Mondtam neki, hogy fejezze be mert nekem gáz. Aztán még ő sértődött be. Múltkor azt hittem már megbeszéltük, erre bekóstoltam a srácot egy epésebb megjegyzéssel azzal kapcsolatban, hogy nem eszik húst, erre barátnőm mindenki előtt bevédte, hogy ne okoskodjak bele olyanba amihez nem értek, halotti csend is lett utána nagyon kínos volt fogtam magam aztán elmentem hamar, aztán persze bocsánatot kért és most béke van. De ha legközelebb ilyen lesz mit csináljak? Legszivesebben szétrugdosnám a csávót. Bnőmet nagyon szeretem és minden jó volt eddig vele a kisebb vitákon kívül, már két és fél éve együtt vagyunk. De amennyire én látom sztem odavan a srácért és ez nagyon fáj, mit tegyek? El kéne beszélgetnem a gyerekkel?
2018. febr. 23. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj...ha ő tényleg így érzi, hogy nagyon jófej, nagyon humoros, kedves stb. és így viselkedik vele, akkor az önmagában nem gáz. Szerintem az a gáz, ha valaki megjátsza magát, kétszínű, pl. nyalizik valakinek és teszi a szépet vagy nagyon túltolja ezt az egészet, hogy őt mindenki szeresse vagy esetleg valami érdek fűzi hozzá, miközben nem is kedveli vagy egyesen utálja az illetőt. Valamint szerintem ennek a fordítottja is gáz, mikor az ember kedveli a másikat, de ezt tagadja és "játszmázik", direkt rideg, közönyös, nem beszél vele, miközben az arcára van írva, hogy ez az egész kamu. Szóval szerintem az őszinteség az sosem gáz. Ez csupán azért esik neked rosszul, mert féltékeny vagy.

A gyerekkel neked semmit nem kell erről beszélgetned, szerencsétlennek semmi köze nincsen hozzá...Sőt, szerintem az a legjobb, ha megpróbálod őt "levegőnek nézni", nem foglalkozni vele. Az ilyen keménykedésekkel, versengéssel, beszólogatásokkal, hogy "hú, most majd jól beoltom" stb., semmire nem mész, sőt ellenkezőleg, csak hülyét csinálsz magadból. Az én szememben ez mindig olyan nevetséges, szánalmas dolog volt, olyan "óvodás szint", egyszerűen rossz nézni, mikor valaki direkt másokat akar rossz színben feltüntetni, hogy ő szimpibb legyen másoknak és tényleg ez a "bekóstoltam a srácot egy epésebb megjegyzéssel azzal kapcsolatban, hogy nem eszik húst" is....megértem, hogy frusztrált, féltékeny vagy és zavar, de normális ember nem piszkál, szólogat be ilyen dolgok miatt, azért ezt te is beláthatod...ez senkinek nem szimpatikus, a barátnődet is csak felbosszantotta.

Ahogyan már írtam, itt nem a srác a "probléma". Oké, hogy ő "babonázta meg" a barátnődet, de a leírtak alapján ezt nem direkt, céltudatosan tette és igazából ha nincs ő, akkor jöhet helyette más is, akit megkedvelhet a barátnőd. Ez benne van a pakliban, a barátnődet sem tudod bezárni a pincébe, hogy ne lásson senkit, ne beszélgessen senkivel sem... Igazából vele kellene elbeszélgetned arról, hogy ő mit érez, mit gondol stb., mert akkor ebből kiderül, hogy hogyan tovább. Lehetséges, hogy ő meg van elégedve a kapcsolatotokkal és szeret téged, nem vágyik másra, csupán most nagyon felspanolta, hogy találkozott egy olyan emberrel, akivel hasonló a gondolkodása, sok dologban egyetértenek, tudnak jókat beszélgetni és szívesen barátkozik vele. (Nekem pl. a párom is ilyen, mindenkivel borzasztó barátságos és közvetlen, mindennek úgy örül, mint egy kisgyerek, mindenre rácsodálkozik stb., tehát nagyon őszinte és nem tudja titkolni vagy visszafogni az érzéseit és ezt sokan félre is szokták érteni, holott semmi olyan szándék nincsen benne.) Valamint az is lehet, hogy most úgy érzi, hogy ő meg tudna adni neki mindent és komolyan elgondolkozott azon, hogy esetleg vele kezdene kapcsolatot. Szerintem egyikkel sincsen probléma, mert az embernek a párján kívül is kellenek kapcsolatok, barátok, ismersök, valamint annak a kapcsolatnak, amelyben az egyik fél nem érzi jól magát, nincsen értelme. Úgyhogy üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat (ne a csávóval, ne a csávóról, ne a csávót hibáztatva stb.!), hanem a barátnőddel és a kapcsolatotokról.

2018. febr. 23. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindent leírtak már. Nem értem, miért a fiút hibáztatod, lehet neki is kínos már az egész.
2018. febr. 23. 11:38
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Már bocs, de nőként is az a véleményem, hogy nem a srác tehet arról, hogy a barátnődnek viszket a micsodája, amikor a közelében van. A kis lotyódat hibáztasd, vele beszélgess el alaposan, ne a sráccal.
2018. febr. 23. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Ez a kérdés kamu!
2018. febr. 23. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Itt tényleg nem a csávó a főellenség annak ellenére, hogy tutira bejön neki a csajod és csajodnak is bejön ő. Még ha ezt a pasit sikerül is kiiktatni, mindig lesz hasonló, akiben a te hiányaidat fogja keresni és pótolni. Ha zavar -nem csodálom amúgy-, akkor lehet el kellene gondolkodni azon, hogy egymáshoz valók vagytok-e!
2018. febr. 23. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

" minden jó volt eddig"

Nem a mi hibánk, hogy ennyire tapasztalatlan vagy, de ne áltasd már magad. De komolyan.

Miért beszélnél a csávóval? Miért haragszol rá? Azért, mert baráti kört akart és sikerült szereznie? Mert többet nem tett, és ez sem rossz.

Egy ilyen lenne, olyan szinten megaláználak, amit szó szerint nem tudsz képzelni. Nem túlzok. Nem tudod azt a mélységet átérezni, amennyire megaláználak, ha nekem szólnál be ilyen helyzetbe. Az egész pszichéd össze mélyebb betegségét, kapcsolatod torzultságait, minden hiányodat és kapcsolatod hiányát a "szerelmeddel" szép megaláz formában kiadnám az egész asztal előtt, még mielőtt a barátnőd ingerből megvédene engem, egyébként teeeljesen jogosan. 2 perces monológ lenne minimum. Hogy lehetsz ennyire önmegalázó, önpusztító hülye? Nyisd már ki a szemed, magaddal és kapcsolatoddal szembe is.

Barátnőddel gyakoroljátok az érzelmeitek régi formáit, hogy újra aktív legyen, közben kezdjetek el kommunikációt gyakorolni, így látni fogod, hogy ebben semmi rossz sincs..., ha csak továbbra sem gyakoroljátok az érzelmeiteket és áltatjátok magatokat, hogy nincs baj, miközben kb csak baj van.

2018. febr. 23. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Már bocs, de mit érsz azzal, ha beszélsz a sráccal? Szerinted akkor a barátnőd kevésbé lesz oda érte? Ezt ugye nem gondolod komolyan.. A leírásból elég egyértelmű, hogy nem a srác a saras, a barátnőd sündörög körülötte, és még annyi tapintat sincs benne, hogy ne dörgölje az orrod alá. Ezekkel a beszólogatásokkal szintén nem érsz el semmit, azon kívül, hogy végtelenül szánalmassá teszed magad. Mivel a finom utalgatások nem hatottak, épp ideje vele komolyan beszélned róla.
2018. febr. 23. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
A barátnőd egy idegesítő p.na..te meg a csávót rugnád szét ?:D gratulálok...
2018. febr. 23. 15:50
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

1. A csajod akaszkodott a csávóra, mit akarsz tőle?

2. Minek kell nyilvánosan kóstolgatni? Főleg a táplálkozással. Ezzel csak azt éred el, hogy egyrészt a csajod teljesen megbizonyosodik róla, hogy egy nyomi vagy, másrészt az is kiderül, hogy nem sok konfliktuskezelési érzék szorult beléd.

2018. febr. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!