Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszakérnétek az összeget?
Kölcsönadtam a páromnak egy nagyobb összeget (700 ezer), mivel még tanult, és nem keresett valami jól mellette sajnos.
Most már végzett, 2 hónap alatt össze tudná gyűjteni, de akárhányszor felhozom, mindig kerüli a dolgot. Volt szó róla, hogy kifizeti részletekben, volt szó róla, hogy legyen csak a fele, ne húzzam le, illetve azt is mondta, többet ad a közösbe most, hogy jobban keres nálam, tekintsünk el attól az összegtől. De amikor én kerestem jobban, én is többet adtam, eszembe sem jutna felhántorgatnu.
A párom szerint letudva, mert megkaptam majdnem ugyanazt az összeget a szüleimtől, tehát ne követeljem még tőle is.
Nem írtunk szerződést anno, már bánom.
Most már ott tartok, hogy nincs szívem felhozni se, mert mindig megkapom, hogy "jajj, az már a múlté", meg "ha valamire szükséged lesz, adok", illetve "nem szenvedsz hiányt semmiben, nem jogos alaptalanul kérni".
Már fel sem merem hozni, mert látom rajta, hogy egyszerűen kellemetlen neki, ha említem.
Nem arról van szó, hogy hiányzik az összeg a mindennapjainkból, most, hogy jól keres, valóban többet fizet a közös dolgokra, a saját dolgaimat meg bírom fizetni.
Maximum kevesebbet tudok költeni magamra, mert nagyon soká tart, ameddig visszapótlom valahogy, ha egyáltalán sikerül.
KÖLCSÖN adtad, vagy örökbe?
22/N
Nah nekem is volt egy hasonlo kapcsolatom, s termeszetesen en voltam a szrrago, mert neki a lakhatasba bele kellett adnia. Hozzateszem a fizetese kb 20%a volt az osszeg, de sose kaptam idoben volt, hogy honapok egybe csusztak s akkor mar nagyobb osszeg volt ugye. S akkor jott a magyarazkodas es a tereles. De en akkoris ragaszkodtam hozza, s nem azert mert kellett az a penz, hanem azert mert nem szeretszolgalat vagyok, s ne engem hasznaljon ki.
Mi kulonkasszan voltunk, ha kozos a kassza, akkor szerintem nem ildomos visszakerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!