Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú lehet egy kapcsolat, egy olyan csajjal, akivel 5perc alatt jöttem össze egy bulin?
Hát..nem tétovázott, lehet h mással is megcsinálná, vagy annyira bej9ttél neki h úgy érezhette h most vagy soha :D
neked kell döntened
Ezt a kérdést már egyszer feltetted. :)
Amúgy az exemmel úgy jöttünk össze egy bulin, hogy megtetszettem neki és berángatott a wc-be (tovább gondolom nem kell ecsetelnem a dolgot). Durván egy évig voltunk együtt és azt hiszem, hogy pont Ő volt az a csaj, aki le tette nekem az alapokat ahhoz, hogy hogy is kell viselkedni egy lánnyal egy kapcsolatban (ezt pontosan azért tudta megtenni, mert pörgős és nagyszájú típus volt). Pedig volt már előtte is kapcsolatom.
VISZONT, ha a netes csaj szimpatikusabb, akkor felesleges a bulis csajjal erőltetned a dolgot.
20F
12:14
Azt írtam h LEHET!Nem mki egyforma, és ha bevállalós lány akkor lehet arra is következtetni, nem ismered te sem, én sem:)
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!