Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ezt nem kéne hagynom?
5 éve vagyunk együtt, én 24N, ő 33F.
Akart bevinni a munkahelyére enni, sütött csirkét, mondtam, hogy csinálok mellé rizst, meg akkor este is eszünk belőle. Sült a hús, mentem ki a konyhába, erre odaállt mellém és elkezdte mondani hogy hagyma, kukorica, borsó, szegfűszeg stb mit rakjak bele. Én még nem csináltam üveges borsóból rizst és így elsőre nem szerettem volna elbacni az egészet ha szétesik, vagy nem puhul meg, így mondtam, hogy csinálja meg inkább ő... Milyen ciki lett volna, ha rossz rizst visz be. Erre berohant, hogy ő már ilyenkor nem áll neki, miért vagyok ennyire szerencsétlen meg miért félek mindentől. Nagyon felhúzta magát, mondta, hogy hagyjál, aztán az ágy szélén sírtam, ő meg lefeküdt aludni. Megkérdeztem, hogy most mi lesz a kajával, erre közölte, hogy kidobja max, nem érdekli, hagyjam már békén... Ez normális viselkedés? Ha megkért, hogy szeretne a munkahelyére bevinni palacsintát, volt, hogy órákig sütöttem neki, erre ez a hála... És ő ezt tényleg akkora problémának fogja fel, hogy itt emelt hangon kiosztott miatta...
"Én még nem csináltam üveges borsóból rizst..." ne is foglalkozz vele, mert nincs olyan konyhatechnikai eljárás, ami a borsót rizzsé alakítja :D. Amúgy komolyra fordítva a szót 1. a hapsid jön egy bocsánatkéréssel, ellenkező esetben a qrva anyját. 2. a rizst már tudod hogy kell, borsó a sem bonyolultabb. Ha mirelitet teszel bele, akkor pár perccel tovább csinálod. Az üveget meg csak keverd bele, az eleve főtt.
31/f
Hehe, jogos. :)
Életében nem kért még bocsánatot, így ez valószínű, most is elmarad.
Lehet, hogy megcsinálom, de félek, hogy a hajamra kenhetem mert sértődöttségében nem viszi el. Mit csinálnék annyi rizzsel? :D
Amúgy már régebben is volt ilyen kattanása. Emlékezetes még a kapcsolatunk elejéről, hogy lángost csinált. Egyszer csak felpattant, hogy majd én befejezem, ne legyek szerencsétlen meg félős. Hát, szégyen nem szégyen, 19 évesen életemben nem fogtam még kelt tésztát, így fogalmam sem volt, hogy mit kell vele csinálni, milyen legyen az olyan, meddig hagyjam benne stb... Akkor is hasonlóképp elvonult aludni én meg pánikoltam, hogy most hogy fejezzem be? Visszagondolva vicces, de ott helyben elég szarul éreztem magam, hogy nem megy. Persze ő mindig úgy csinál, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt és neki minden olyan hú de jól menne. Ez amúgy kicsit lelkiterror, nem?
Kedves Kérdező!
Ha én odaállnék a feleségem mellé dirigálni, hogy mit, hogyan tegyen bele, akkor valószínűleg az edényt a fejemhez vágná. :DDD
Szerintem ezután főzzön ő magára (és kollégáira), akkor legalább olyan lesz, amilyennek ő akarja, ill. nem hibáztathat téged, ha mégsem.
Te meg főzz magadnak: ebből tanulni is fogsz, szépen kitapasztalod, mit, hogyan kell és önbizalmad is lesz.
És iszonyú bunkó ember. Ezt csak úgy magánvéleményként írom...
A következő szerencsétlenre vágd izomból pofán és te se kérj tőle bocsánatot.
31/f
Valami nagyon furcsa benned, kérdezõ😊
De a barátod viselkedése elég türelmetlen és bunkó akkor is.
Lám egy erős,határozott férfi!
Így kell ezt sajnos.
Pedig mennyivel jobb lenne egyetértésben,együtt,mosolyogva elkészíteni az ételt.
Dehát hosszú távon ez nem célszerű. Sajnos.
Egész egyszerüen nem müködik. A nőknek ez nem kell!
Pár év csak-ez egyénenként változó-és a nök letapossák a kedves és elég sokáig még szerelmes férfit. Le a papucsba!
Természetesen ez egy elméleti eszmefuttatás a párkapcsolati helyzetek természetéről mindenféle szakirodalom alapján amit most nem linkelek be mert igazság szerint annyira nem is érdekel.
Semmiképpen sem saját tapasztalat.
Akkor csináld meg te! -na itt baxtad el
Mit lehet provokációra mondani?
Ha benyeled csicska vagy és 8év múlva már azért is xar mert nem vitted le elég gyorsan a szemetet.
Ha még nem csináltál ilyet akkor mért baj hogyha elsorolja hogyan csináld?
No,de mindegy is. Nem illetek össze és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!