Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám és a barátnőm szerint nem kéne egyedül hagynom a barátomat a lakásunkban ha senki nincs otthon. Miért?
Nem értem, hogy miért zavarja őket, hogy a barátom nálunk van, amíg én nem vagyok otthon. Egy pár órára szoktam csak, mert dolgoznom kell. Barátnőm szerint túl korai (csak pár hónapja vagyunk együtt), elmondása szerint ő csak 1 év után merte egyedül hagyni a lakásukban a barátját. Szerinte ezzel belemászik a családom magánszférájába. Én viszont nem így látom. Ez akkor lenne igaz, ha a családtagjaim is itthon lennének amikor a barátomat itt hagyom egyedül. Meg barátnőm szerint nem kéne megadnom neki a lehetőséget arra, hogy kutakodjon nálam. Viszont én bízom benne annyira, hogy ne feltételezzek róla ilyet. Ráadásul anyámat is zavarja a dolog, úgy tűnik valami baja van a barátommal, de nem tudom kiszedni belőle, hogy mi.
Most akkor kinek van igaza? Normális dolog, hogy egyedül hagyom a barátomat 2-3 órára vagy anyáméknak van igaza és nem kéne?
22L
ne háborúzz
menjen veled el és vissza
mégis mi gond lehet belőle ?
kirámolja a lakást ? nyugodtan egyedül hagyhatod.
Dolgozni nem vihetem el magammal.
Hát én is úgy gondolom, hogy nem fog minket kirabolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!