Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy hozakodnátok elő ezzel a problémával?
Az a kérdés, hogy ha azt a választ kapod, hogy ő ilyen, és nem tud rajta változtatni, akkor akarod-e vele tervezni a jövődet?
Nagyon különböző a szexuális igényetek, hosszú távon nem igazán szokott működni.
Az én barátom 30, mégis minden nap.csináljuk, ha tudjuk.
Mondd meg neki, hogy neked ez így kevés. Lehet h az hiszi, neked se kell több
Tudnám csinálni napi többször egy-két hétig kiégés nélkül, de az ideális nekem olyan heti 4-6 alkalom. Ha azt mondod neki, hogy cica, heti kétszer minimum csinálj meg és azt mondja nem megy, akkor ott valami komolyabb baj van. Páran itt tévesen feltételezik, hogy egy 30+os ember egy lerobbant vénember, de higgyétek már el, átlagban ez nagyon nem így van.
31/f
itt legfeljebb azt lehetne megbeszélni vele,hogy menjen el vérvételre ahol a tesztoszteron szintet is megnézeti.
és ha normál érték alatt van neki,akkor kivizsgálni az okát aztán pótolni.
Ha félsz,ha nem de szerintem itt nincs más megoldás minthogy megbeszéld vele.
Jó vège amugy se hiszem,hogy lenne ennek igy hosszútávon!
És amikor volt vagy van valami akkor legalább szakszerű?
Persze sejthető a válasz.
Gondolom már akkor is uncsi és igazából semmi extra nem volt benne. Meg benned se.
Hogy úgy mondjam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!