Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a barátom fantáziája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a barátom fantáziája?

Figyelt kérdés
A barátommal nagyon jó a szexuális életünk és mindig mindent megbeszêlünk, de tegnap előállt azzal az ötlettel,hogy neki akar nyomi a falnak, és hátulról behatolni miközben (!) fojtogat, amíg levegőért nem kapkodok. Nagyon megijesztett és kérdeztem: komolyan ezt akarod tenni velem? Mire csak megsértődött hogy nem értékelem őt és nem veszem figyelembe a vágyait. Ez hatalmas csalódás volt nekem, nem vártam tőle ilyesmit.. Más is szokott ilyesmiről fantáziálni?? Én reagáltam túl?

2018. febr. 18. 18:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%

Nincs semmi baj azzal, ha nemet mondasz erre, ő pedig elfogadja, hogy ez már sok neked.

Viszont ne nézd dilisnek azért, mert neki ez jön be. Nők közül is bejön sokaknak.

2018. febr. 18. 19:10
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Ott az a kérdés Te mit szeretnél.

Nem számít mit akar vagy mit mondd a többi ember...

2018. febr. 18. 19:14
 13/38 anonim ***** válasza:
53%

vigyazz vele,ha ennyire ki akarja elni nehogy elmenjen masik nohoz

prostihoz...

nekem nem lenne gyomrom

hozza,es sztem szakitanek ha nem

komoly kapcsolat

ennel mar csak rosszabb lesz

2018. febr. 18. 19:17
 14/38 anonim ***** válasza:
32%

utolso vagyok,

azert szakitanek mert ezek szerint elter a szexualis fantazia

es vagy belemesz ezekbe v megy mashoz

hosszutavon egyaltalan nem lesz jo ez

2018. febr. 18. 19:18
 15/38 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem érdekel, ha rajtam kívül mindenkinek bejön, akkor is dilisnek nézem őket.
2018. febr. 18. 19:22
 16/38 anonim ***** válasza:
21%
Túlreagálod elég rendesen.Nem megfojtani akar,hanem egy hasonló szitut előidézni,ami sugallja hogy ő a domináns,meg az úr idézőjelben.Egy bizonyos fokig élvezetes az ilyen nyakszorítósdi,főleg ha van benne szenvedély,érzelem.Át kellene ezt beszélned vele,mert te teljesen más síkon futsz ebben a témában.
2018. febr. 18. 19:25
 17/38 anonim ***** válasza:
32%

44 evesen a szeretom nyult a nyakamhoz elsore az eletemben.

Megfogta es raszoritott csokolozas kozben.

Ot felizgattja ez, engem az h ot izgatja.

Mostar en kerem h tegye meg, akar szex kozben is.

Komfortzona atlepes, nekem bejott erdemes volt.

2018. febr. 18. 19:25
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Én még most szakítanék,ilyen eltérő igényekkel.
2018. febr. 18. 19:30
 19/38 A kérdező kommentje:
Elêg rendesen megosztottak a vélemények ezzel kapcsolatban úgy látom. Szeretnék neki örömet okozni de nem hiszem hogy így kêne dominálnia, az kicsit más. Azt mondta ez a legdurvább fantáziája, tehát rosszabb nem lesz remélem.
2018. febr. 18. 19:30
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

akkor probald ki milyen,mas nem

maradt

2018. febr. 18. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!