Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a tapasztalatotok a magyar pasikkal udvarlás terén? Jók vagy inkább rosszak?
Vajon ha én a férfiakat szidom, akkor automatikusan nő leszek? Vagy csak ha odaírom a hozzszólásom végére, hogy 30/N? Vagy csak akkor, ha kiírom, hogy 30/Norbi? Kérdezőnek a megnyilvánulásai alapján sokkal nagyobb problémái vannak, mint hogy milyenek a magyar férfiak és milyenek nem.
Btw, ha más magyar nők képesek normális magyar férfiakat találni (egy csomó ilyet ismerek), és mások nem, az attól még nem lesz automatikusan a férfi hibája. Inkább el kell fogadni, hogy ha a nők szerepe változik, akkor a férfiaké is fog. Pont. Kérdező meg kilőheti magát a világűrbe is, attól még a Földön így lesz.
Én még fiatal vagyok (19), úgyhogy azért még nem vagyok olyan elkeseredett és még reménykedem, de eddig nem volt túl nagy szerencsém.
Eleve kevesen vannak, akik eddig megpróbáltak velem ismerkedni, de még kevesebben vannak azok, akik ezt normális, kultúrált módon tették. Azokat az eseteket, amikor kiabálnak utánam, "ciccegnek", mutogatnak, a nyelvüket nyújtogatják vagy azzal kezdik, hogy pofátlanul fogdosnak, eleve nem számolom...gusztustalan. Előfordul, hogy a neten is írnak (akár itt vagy más oldalakon és közel sem 50-en vagy 100-an, ahogyan itt szokták hangoztatni), de ezek a "beszélgetések" nagy általánosságban egy-két mondat utána a szexre terelődek és azt ecsetelik, hogy így meg úgy megdugnának, meztelen képeket kérnek, kb. három mondat után, teljesen ismeretlenül már a számba tuszkolnák a farkukat stb., úgyhogy ez sem jött be... A hétköznapokban, személyesen pedig szintén nem olyan egyszerű ismerkedni. Értelemszerűen ez az én hibám is, kevesebb esélyem van, ha kevesebbet járok társaságba (pl. bulikba, szórakozóhelyekre egyáltalán nem járok). Barátok ismerősei már próbálkoztak nálam...hát, a többség rögtön otthagy, amint kiderül számára, hogy nekem még nem volt kapcsolatom, mert nekik tapasztalt lány kell. Élőben is volt olyan, aki úgy gondolta, hogy a lényegre tér és azt várta, hogy én majd pár óra ismertség utána megyek vele a szobájába...Valamint volt példa ennek a szöges ellentétére is, amikor a srác úgy próbált felszedni, hogy én nem is tudtam róla...nem bókolt, nem utalt semmire, nem flörtölt stb., sőt igazából teljesen közömbösnek tűnt és csak szimplán beszélgettünk, én abszolút nem éreztem azt, hogy ő bármit is szeretne tőlem. Utólag tudtam meg, hogy tetszem neki és kedvel engem, egy közös ismerősünk árulta el, de a srác akkor már sehol sem volt... Tulajdonképpen olyan még nem volt egyszer sem, aki egyértelműen, de normális, kultúrált módon közeledett volna és meg akart volna ismerni, beszélgetni, se bók, se flört, se semmi...tök vicces és valahol szánalmas, esetleg szomorú, hogy egyetlen egy olyan srác volt, akivel jól elbeszélgettünk és nagyon kedves volt velem és többször is megdicsért (ő igazából mindenkivel így viselkedik, nagyon közvetlen, barátságos), viszont mindkettőnk számára egyértelmű volt, hogy nem akartunk egymástól semmit, mert neki volt és van is barátnője.
Igazából a környezetemben sem nagyon hallok pozitív példákról...a legmeglepőbb, legdurvább talán az volt, amikor egy barátnőm mesélte, hogy felhívta a srác, akivel akkor randizott, hogy találkozzanak a megbeszéltnél egy picit korábban és kísérje el gumit venni. Ez már úgy eleve fura volt, mert csak néhány hete voltak együtt, de a barátnőm azt mondta, hogy "jó, hát oké", de jelezte neki, hogy ő még nem érzi úgy, hogy ott tartana a kapcsolatuk, alig ismerik egymást és ő nem szeretne még semmi komolyabbat. Erre pedig a csávó közölte, hogy "ja, nem gáz, nyugi, nem neked lesz, hanem egy másik csajjal töltöm az estét"...a barátnőm persze otthagyta rögtön, de azért ez úgy megmaradt benne.
Hasonlók az eddigi tapasztalataim és megfigyelései, mint az egyik kollégának, aki írta, hogy a bókot/udvarlás nem igazán tudjátok fogadni. Én személy szerint imádok udvarolni/bókolni mindaddig, míg a másik fogadja azt megfelelően. Ha én azt mondom/teszem, hogy szép a.... Olyan..... Vagy, vagy ennek egyéb változatai, virág, apróságot, gesztusok, figyelmességek stb... ezek nem azért vannak, hogy fensőbbségesen, unottan tudomásul vedd, hanem azért, hogy örömöt szerezzek neked, mert teccő nekem/szeretlek. Nagyon sokan vannak úgy vele, hogy meg kapják, hogy szép a szemük, amit lereagálnak annyival, hogy "tudom", "uncsi, hogy mindenki ezt mondja", "alap/ez jár", "mosom a szaros gatyád és hagyom, hogy belém rakd a randa nagy faxodat, minimum a szemem legyen szép", akkor szerintem belátható, hogy ezzel elveszitek az ember kedvét a további kedveskedéstől, aztán lehet pill ázni, hogy miért akad fel annyi kedvesség és figyelmesség a világ ág bogár vagy miért laposodik el a kapcsolat, miért nem etetik azt a bizonyos kifogott halat tovább. Lányok. Ha a leírtam mentalitással mentek neki egy külföldi férfinak, a vagyonokat rá, hogy ugyan úgy csak a kapcáját fogja meglátod bennetek, nem pedig a kedvesét vagy csak dögleni fog mellettetek otthon, társas magányban.
31/f
Ha csak kapcsolatban lehet a tetszést tudomásotokra hozni, akkor eleve nem lesz belőle kapcsolat. Nyilván nem úgy indít az ember, hogy de szép ezed-azod (amúgy példának írtam csak ezeket, normális ember nem így bókból/udvarol), de ha már beszélünk folyamatosan pár órája, már fel lehet simán hozni, hogy tetszel vagy sem. Ez amúgy nem jár semmi kötelezettséggel, csak jelzi a férfi, hogy hova szeretné kifuttatni ezt, te meg jelezd szintén normálisan, hogy te hova szeretnéd. Lehet, hogy nagyon romi, hogy hónapokig/évekig csak barátok vagyunk, de igen gyakori, hogy az ember barátainak a létszáma kielégítő és nem a barátaid kívánnak lenni. Szexet akar....bocs,hogy tőlem tudod meg, de mindenki akar, akinek komolyak a szándékai, az is. Továbbá a párok szoktak szexelni, szóval fura, hogy kellemetlenül érint benneteket, hogy kíván titeket a másik nem. Ezek szerint vagy nem szerették szexelni, vagy csereeszköznek tekintitek, nem a szeretetnyelvetek egy dialektusának, így közvetve prostituáljátok magatokat. Ha pedig erre a szintre helyezitek magatokat, ne csodálkozzatok azon, hogy miként kezelnek. Nem azért, mert ezt érdemlitek, hanem azért, mert ebben a közegben vagytok ilyenkor, ahol pedig ilyen emberek vannak, hogy bizony szexelni akarnak a gyrosodért cserébe.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!