Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a tapasztalatotok a magyar pasikkal udvarlás terén? Jók vagy inkább rosszak?
Kérdező, mitől nőiesebb a főzés, mint a mosás? :D Mert te épp így találtad ki? Miért van annyi férfi séf? Ők nőiesek vagy mi? :D
Kaját csinálni igazából mindenkinek tök alap, aki élt egyedül egy ideig. Kb. minden férfi egyetemista összetud dobni pár kaját. Most akkor ők nőiesek?
"Biztos nem véletlen fogy rohamosan a magyar nép."
A fejlett országok lakossága általában csökken. Plusz a rossz gazdasági helyzet miatt elvándorlás van ám kis országunkból... Feltűnt? :D
"Érdekes módon hiába mondjuk évek óta mi nők, hogy változtatnotok kéne bizonyos dolgokon a viselkedéseteken."
ÉRDEKES MÓDON a férfiak is hiába beszélnek. Nem érzed, hogy ez mekkora kettős mérce a részedről? :D
"Én belefáradtam,hogy veletek vesződjek."
Helyes.
"Hiába mondjuk mi nők már évek óta,hogy kapjátok már össze magatokat mert elfogyunk."
Nem érdekel, nem akarok gyereket.
"Férfi ego.Én vok a tökéletes és bmi rossz van arról csak a nő tehet."
Ugyanezt nyomod itt, csak fordítva.
Kérdező, légyszi mondd, hogy csak egy troll vagy...
"Biztos nem véletlen fogy rohamosan a magyar nép."
Hát ha közötted és az örök magány között kell választanom, akkor inkább utóbbi...
Aki az állatvilággal jön, az nyilván azt is bevezetné, hogy a nők csupa szürke meg barna ruhában járjanak, illetve hogy a vezérhímnek egy csomó nője legyen egyszerre, mert hát ha az állatoknál oké és ez egy érv... én azt hittem, már jó ideje nem vagyunk állatok :D
37-eskének szól a litánia. Nyugodtan lovagoljál a szexizmusos dolgodon.Az udvarlás ettől még férfi dolog.De jó neked meghagyjuk,hogy a csajod udvarol mert nem akarsz szexista lenni.:XD ez se nekem gáz tudod?
A főzés érdekelhet.De nehogy már ez legyen a szokásos,hogy te kedveskedsz egy kapcsolatban főzőcskézéssel a csajnak nem pedig fordítva.Mert az elég gáz.És bizony csajos.Egy dolog a néha főztök és egy másik az állandóan a férfi kezében a fakanál.A szakács szakma,hogy csajos.Mindenkinek más a megítélése.Én nézni sem bírom ezt.Szerencsére ragaszkodok a hagyományos nemi szerepekhez. Sztem csajos.Kb úgy néz ki a szememben egy férfi szakács,mint amikor tv-ben láttam nőket hajón szolgálni és hatalmas láncokat mozgatni át meg tengeri halat fogni..az meg rettenten pasis volt.Kb mint női traktorsofőrnek lenni.Csak ennyire csajos a férfi szakács. Az,hogy a nők a sablonos dolgokat sorolják föl randizásra,mint beülés,kajálás.Ismerkedéskor persze alapprogramok.De egy kapcsolat nem ettől lesz kapcsolat,hanem attól,hogy közösen éljük meg az életet.És ebbe bele kell tartozzon vmi a dvd-zésen meg a főzésen kívűl több.Közös élményszerzés. Dehát nektek ez a dvd lejátszó leginkább.pfff.Magyarország szerinted nem a szinglik országa....van googled keress rá,mert bizony az. Az,hogy azon fennakadsz,hogy a pasi költsönn többet.Azt hittem ez alap dolog.De tudod a jobbak tudják,hogy egy férfi az alfaságát az anyagiakon keresztül is megmutatja. Dehát nálatok nyilván a nőd költ többet rád nem te rá.Nálatok te főzöl.A csaj meg nyírja a füvet.A nőd udvarol mert egyenjogúság van.Én kérek elnézést.Biztos félreértettem valamit.Azt hittem,hogy férfival beszélek...hordjon téged a tenyerén a nőd ahelyett,hogy te tennéd.Mert az de milyen férfias.Aham. :XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!