Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illene megemlítenem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illene megemlítenem ezt a dolgot a múltamból a jelenlegi páromnak?

Figyelt kérdés

Nagyon bánom most is, de még egyetemista éveim alatt előfordult, hogy pénzért feküdtem le másokkal. Hiba volt, de abban a helyzetben ezt láttam megoldásnak. Most már előbb lennék öngyilkos, minthogy ezt tegyem. A páromnak erről kellene tudnia? Már más ember vagyok, nem akarom elijeszteni.

23l

2018. febr. 17. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha őszinte akarsz lenni, elmondod, de több, mint valószínű, hogy kidobnak, mint macskát szarni.

Vagy titokban tartod, ami nem szép dolog, és imádkozol, hogy ne derüljön ki.

Esetleg kezdj el puhatolózni, hogy mit gondol az ilyen nőkről.

Remélem szűrésekre azért elmentél, és nem fertőzted meg semmivel, meg te se szedtél össze semmit.

2018. febr. 17. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Elmondhatod, de én - és minden normális értékrendű ember - azonnal kidobnálak.

Szánalmas, érdekes, a lányismerőseim miért nem kúrnak azért, hogy "megélhessenek"?

Inkább güriznek, 12 óráznak, de nem teszik szét senkinek.

34ffi

2018. febr. 17. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Én azt mondom, az ilyet el kell mondani. Bár soha nem tennék ilyet.

De mivel itt a prostizó pasiknak azt mondják, titkolják, te is tedd azt.

2018. febr. 17. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Kozold vele kimeletesen

"-Dragam, voltal mar egyutt k..val?

-Nem,meg soha

-Es ha en azt mondom,hogy most mar igen???"

2018. febr. 17. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondanám el. Mégpedig azért, mert ez már csak a múlt. Ki nem hibázott már életében?! A másik fele meg az, hogy szerintem abban a percben ki is dobna egy -büdös k..rva- felkiáltással.
2018. febr. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!