Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régi személy a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi személy a jelenlegi kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok együtt jelenlegi párommal és minden nagyon jól alakul. Viszont mostanában elég sokszor ugrik be egy másik személy, akivel régebben nagyon jóban voltunk és közelebb is kerültünk egymáshoz. Már elég régóta nem tartjuk a kapcsolatot, nem beszélünk. Nem is akarok attól a személytől semmit. Mindennél jobban szeretem a páromat és nagyon jól érzem vele magam. Mitől lehet, hogy most, több mint egy év után újra gondolok rá? És hogy tudnám ezt kiverni a fejemből és 100%-osan a páromra figyelni? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2017. ápr. 3. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

"Nem is akarok attól a személytől semmit."

Ha ez tényleg így lenne akkor nem írtad volna ki a kérdést,hanem hagynád fenébe.

Ha nem akarod,hogy bekeverjen akkor nem kell vele foglalkozni.

Nekem csak az jutna eszembe ilyen esetekben,aki nem közömbös számomra.

2017. ápr. 3. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg volt valami abban az emberben, amit nagyon hiányolsz a jelenlegi kapcsolatodból. Nem véletlen gondolsz rá annyit, de ezt neked kell tudnod.
2017. ápr. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!