Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt élni életünk végéig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élni életünk végéig valakivel, akivel már nincsen szex, vagy egy új szerelem?

Figyelt kérdés
26 eves nő vagyok, párom 35 éves. 4 éve vagyunk és élünk együtt. 2 éve katasztrófa a szexuális életünk. Szó szerint egy évben egyszer szexelünk. Számtalanszor próbáltam megbeszélni, a miérteket és hogy hogyan változtassunk, de nem történt semmi azóta sem. Úgy érzem, neki ez így jó, mondta is. Belefáradtam. 3 hónapja megismertem egy férfit, akivel többször lefeküdtem. Igen, valahol már nem is tudtam és nem is akartam ellenállni. Nincs mentség. Isteni vele a szex, sosem volt még ilyen senkivel életem során. Beleszerettem. Ő már magasabb szintekre szeretné hozni a kapcsolatunkat. Szeretné, ha a barátnője lennék. De egyszerűen nem tudom otthagyni az élettársamat. Közös egzisztenciánk van,eljegyzett 2 éve, és szeretne elvenni, szeretné, ha gyermekünk lenne majd (de szex nélkül hogyan? Kérdem én. ) és valahol szeretem még, de úgy érzem, vele már nem tudok boldog lenni. 26 evésen lehetnék sokkal boldogabb. Mit tegyek?
2018. febr. 17. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
Oké, hogy nulla a kapcsolatod, de mellé qrsz? Szánalmas vagy.
2018. febr. 17. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi itt a kérdés? Most komolyan, nem is értem.

Már rég váltottam volna.

2018. febr. 17. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

ELŐBB nem ártott volna szakítanod, te idióta!

Értelmeséknél így működnek a dolgok, nem félrekúrunk.

2018. febr. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!