Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan oldottátok meg a távkapcsolatot? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hat hónapja vagyunk együtt a külföldi barátommal és 1200km választ el bennünket. Angolul kommunikálunk de ên már tanulom az ő nyelvét. Ha végzett a vizsgáival kiköltözik hozzám amíg én is befejezem az utolsó évem, ehhez azonban mêg 2 év. Jövő nyáron találkozunk legközelebb. Most azonban problémáim akadtak. Eddig minden rendben volt, boldogok voltunk, de az utóbbi 2 hétben úgy vettem észre hogy alig foglalkozik velem, eddig minden nap jókat beszêltünk, mostanában viszont napi öt mondat, aztán el kell rohannia már ha elbúcsúzik egyáltalán. Kérdeztem mi a baj de nem mondott semmit hogy baj lenne, csak hogy elfoglalt mostanában. Én viszont eltávolodtam tőle úgy érzem, és néha legszivesebben szakítanék annyira dühít. Nem sokat változott a viselkedése, még mindig úgy látom szeret, de hiányzik.. Leláncolni se akarom, próbálok megértő lenni de kezd elegem lenni. Szerintetek mit tudnék tenni hogy javuljon a helyzet? Köszönöm.2018. febr. 17. 14:23
11/14 A kérdező kommentje:
Kikencedik: A te párod hol lakott? Nagyon sokba került az ingázás? Az a helyzet hogy a szülei Nagyon nem szeretnek engem, sosem találkoztam velük de annyira ellenszenvesen beszélnek rólam, szerintem nem szeretnêk ha odamennêk..
2018. febr. 17. 20:18
12/14 anonim válasza:
Ezt ertem, meg elofordulhat, de akkor o miert nem jon korabban es gyakrabban? Konkretan alig ismeritek egymast, igy hogy akartok majd rogton osszekoltozni, mikor mar most a kommunikaciora panaszkodsz?
13/14 A kérdező kommentje:
12: A kommunikáció jól működik, angolul beszélünk mégis remekül megêrtjük egymást és poénkodni is tudunk aminek nagyon örülök, az a baj hogy neki ez kevés és kicsit elhanyagol, megértem ên is szeretném élőben tölteni vele az időmet. Igazad van meg fogom vele beszélni, azt úgyis tudnunk kell hogy működünk-e mielőtt összebútorozunk.
2018. febr. 17. 21:08
14/14 anonim válasza:
Mindenkepp beszelj vele errol. Minek elnetek feleslegesen ugy, mintha harom ocean valasztana el titeket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!