Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek is szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is szemétség volt tőlem? Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

A párommal 3 hónapot voltunk együtt. Elkezdett dolgozni. Ez a munkahely állandó éjszakàs műszak és nem volt időnk egymásra, mivel heti 1 szabad napja van, amit általában végig aludt, ahogyan a többi szabadidejét is (amit megértek). Én nem akartam azt, hogy miattam ott hagyja a munkahelyét, mert elég jól keres ott. Se magára, se rám/ránk nem volt ideje. Én ez miatt szakítottam vele, mert így nem láttam èrtelmét a kapcsolatunknak. Nagy szerelemről nem tudok beszélni, mert kevés idő telt el ahhoz, hogy az legyen, de nagyon szerettem/szeretem. Én hagytam, hogy azt csinálja, amit szeret, és amiből jól él. Önzőségnek tartottam volna azt, ha megpróltám volna rábeszélni arra, hogy lépjen ki. És miután szakítottam vele... nem

ment be dolgozni és ki van kapcsolva a telefonja. Ez ma történt. Hibásnak érzem magamat. Megbántam, hogy így döntöttem. Magamat hibáztatom, hogy szó nèlkül nem ment be dolgozni, nyilván más oka is lehet ennek, de most csak magamat tudom hibáztatni ez miatt. Lehet találtunk volna megoldást arra, hogy működjön így is... vagyis a párom az kérte, hogy vàrjak, legyek türelmes, de szerintem is működhetett volna, ha igazán szerettem volna.

2018. febr. 16. 00:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De amúgy szerelmes vagy belé? Amúgy, mindentől függetlenül akarnál vele lenni, élni? Odavagy érte?

Most nehogy azért gyere vele össze, mert durcizik és nem ment be a munkahelyére. Azért gyere vele össze, mert imádod.

Másképp ne!

2018. febr. 16. 10:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát beszéltünk róla, hogy hogy lehetne megoldani, ezért mondta, hogy várjak, ne legyek türelmetlen, mert az összeköltözést is tervezi, amihez ugye idő kell most, mire találunk lakást, és a pénz is összejön. Nekem most nagyon vegyes érzéseim vannak iránta, de azt érzem, hogy nélküle nem lenne jó. Ettől függetlenül nagyon jól kijövünk egymással, elég harmonikus kapcsolat volt a munkahelye előtt, de ez most egy picit bekavart. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 16. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért lennél már hibás? Mindenki eldöntheti szabad akaratából, hogy milyen kapcsolatot szeretne kiépíteni, mi fér bele, stb. Ha neked ez nem volt megfelelő, akkor kilépsz belőle és ennyi. Persze lehetett volna kompromisszumokat kötni, egy több éves kapcsolatban te is biztosan arra törekedtél volna, de egy kezdődő kapcsolatban én sem vállaltam volna fel ezt a döcögést.

És most azért bántad meg, mert bevágta a hisztit, és nem ment ne dolgozni? Nagy ügy, majd lehiggad, és ma este már megy. Azért egy 3 hós kapcsolat végét minden bizonnyal fel fogja tudni majd dolgozni, nem kell ezt túlspilázni.

2018. febr. 16. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Mióta dolgozik?
2018. febr. 16. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Összeköltözés után se lenne több ideje. Az én barátom is éjszakáig dolgozik, délelőtt nem akar felkelni, hétvégén meg fáradt, szóval akkor sincs kedve semmihez. Munkahelyet nem akar váltani jelenleg és műszakot se. Szóval ő sem fog sokáig itt maradni már velem szerintem. De te döntöd el, természetesen ha úgy érzed, egy próbát megérhet.
2018. febr. 16. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezt amúgy én is írni akartam, hogy az összeköltözés csak látszólag lenne megoldás. Ha a szabadidejét átalussza, akkor mindegy együtt laktok vagy sem, minőségi időt nem fogtok tudni együtt lenni, ami ugyanúgy a kapcsolat rovására megy.
2018. febr. 16. 12:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Megírod majd, ha sikerült vele kibékülnöd?
2018. febr. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!