Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is szemétség volt tőlem? Mit tegyek ezek után?
A párommal 3 hónapot voltunk együtt. Elkezdett dolgozni. Ez a munkahely állandó éjszakàs műszak és nem volt időnk egymásra, mivel heti 1 szabad napja van, amit általában végig aludt, ahogyan a többi szabadidejét is (amit megértek). Én nem akartam azt, hogy miattam ott hagyja a munkahelyét, mert elég jól keres ott. Se magára, se rám/ránk nem volt ideje. Én ez miatt szakítottam vele, mert így nem láttam èrtelmét a kapcsolatunknak. Nagy szerelemről nem tudok beszélni, mert kevés idő telt el ahhoz, hogy az legyen, de nagyon szerettem/szeretem. Én hagytam, hogy azt csinálja, amit szeret, és amiből jól él. Önzőségnek tartottam volna azt, ha megpróltám volna rábeszélni arra, hogy lépjen ki. És miután szakítottam vele... nem
ment be dolgozni és ki van kapcsolva a telefonja. Ez ma történt. Hibásnak érzem magamat. Megbántam, hogy így döntöttem. Magamat hibáztatom, hogy szó nèlkül nem ment be dolgozni, nyilván más oka is lehet ennek, de most csak magamat tudom hibáztatni ez miatt. Lehet találtunk volna megoldást arra, hogy működjön így is... vagyis a párom az kérte, hogy vàrjak, legyek türelmes, de szerintem is működhetett volna, ha igazán szerettem volna.
De amúgy szerelmes vagy belé? Amúgy, mindentől függetlenül akarnál vele lenni, élni? Odavagy érte?
Most nehogy azért gyere vele össze, mert durcizik és nem ment be a munkahelyére. Azért gyere vele össze, mert imádod.
Másképp ne!
Miért lennél már hibás? Mindenki eldöntheti szabad akaratából, hogy milyen kapcsolatot szeretne kiépíteni, mi fér bele, stb. Ha neked ez nem volt megfelelő, akkor kilépsz belőle és ennyi. Persze lehetett volna kompromisszumokat kötni, egy több éves kapcsolatban te is biztosan arra törekedtél volna, de egy kezdődő kapcsolatban én sem vállaltam volna fel ezt a döcögést.
És most azért bántad meg, mert bevágta a hisztit, és nem ment ne dolgozni? Nagy ügy, majd lehiggad, és ma este már megy. Azért egy 3 hós kapcsolat végét minden bizonnyal fel fogja tudni majd dolgozni, nem kell ezt túlspilázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!