Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kilépnétek ebből a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kilépnétek ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve élünk együtt, van egy 15 hónapos kisfiúnk. Minden másnap dolgozik reggeltől estig, aztán mikor hazaér már csak eszik, fürdik, alszik. Ezt még meg is értem, fáradt, de mikor egész nap itthon van akkor is inkább szinte fél napot a kocsiját bütyköli, ide megy alkatrészért, oda megy segiteni a haverjának stb. Persze ezt is megértem néha, de nem állandóan. Gyerekkel se segit már semmit, régebben fürdette is, mostanában meg már játszani alig játszik vele. Többször próbáltam vele beszélni erről, de csak megsértődik, mert én magamhoz láncolom és elmegy kocsikázni, ez a mániája. Szeretetre vágyok, egyáltalán nem vagyok igy boldog. Tegnap is és ma is bent lesünk a gyerekkel mert esik folyton, ő meg most is valami haverjának a kocsiját csinálja. Nem hiszem, hogy megcsal mert mindig munkásruhába megy, és olajos az egész keze utána. Sajnos nem túl sokat kapok így a szüleimhez kellene visszaköltöznöm, de nem érzek ahoz erőt, hogy mindent újra kezdjek főleg gyerekkel. Egyszer már szétmentünk, akkor jött rá milyen rossz nélkülünk, de most hiába kapot még egy esélyt ugyanúgy alig van velünk.

2018. febr. 14. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek így nincs értelme,egyetértek az előző válaszolókkal: most is úgy élsz,mint egy egyedülálló anyuka.Megmondanám neki,hogy vagy megváltozik,vagy pedig nincs értelme.Hidd el ha ő nem becsül meg,akkor majd más biztosan meg fog.Fiatal vagy még ahhoz,hogy egy ilyen "kapcsolatban" rekedj.
2018. febr. 14. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem gondolkoztal az elején ennek tudod ki szívja meg a legjobban? A GYEREK!! Ha nem hagyod ott össze fogsz roppanni ha meg ott hagyod csak nehezebb lesz. Meg merem kockáztatni hogy komolyabb végzettséged sincs. Nem irigyellek. Nem idom melyik a kisebb rossz menni vagy maradni de szerintem jobb ha hazakoltozol.
2018. febr. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!