Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen hamar megunják a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hamar megunják a nők szexet a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]

2018. febr. 14. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is az volt az exemmel, hogy neki (ő a férfi) elég lett volna hetente-kéthetente egyszer, én meg gyakrabban akartam volna...

L

2018. febr. 14. 16:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az egyik barátnőmet ruhapróbára kísértem el, ott mondogatta, hogy alig várja az esküvőt, utána már nem kell szexelni. Mai napig nem értem, hogy miért ment olyanhoz, aki iránt így érez.
2018. febr. 14. 17:01
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Én még nem találkoztam olyan pasival, aki többször szeretett volna mint én. Általában én kaptam az elutasítást. 26/N
2018. febr. 14. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cikk tömény maszlag. Ha már általánosítani akarunk, akkor azt mondhatjuk, hogy amikor csillapodnak a hormonok, a nőnek már nem minden gondolata a szex körül forog, mint a pasiknak. Ettől még ugyanúgy kívánja, csak néha már meg kell hozni a hangulatát hozzá.
2018. febr. 15. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem a szexet unják meg,hanem a párjukat.
2018. febr. 15. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó nőm napi háromszor. Állandóan fájt a farkam. Ezért szakítottam.
2018. máj. 6. 13:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó neked. Nekem 15 barátnőm volt eddig, de egyik sem szerette a szexet. Úgy kellett könyörögni az összesnek... Ez most komoly? Létezik nő aki szereti a szexet? Én már az autómat neki adnám, csak találnék már egyet!
2018. máj. 6. 17:48
 18/20 anonim ***** válasza:

" Mikor az egyik barátnőmet ruhapróbára kísértem el, ott mondogatta, hogy alig várja az esküvőt, utána már nem kell szexelni. Mai napig nem értem, hogy miért ment olyanhoz, aki iránt így érez."

Szerintem a barátnőd lett a feleségem...

2018. máj. 6. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Pároktól függ.

Elég intim kapcsolatban vagyok a legtöbb barátnőmmel, van, akik 4 hónapja vannak együtt és már unja a lány, mi a barátommal 4 év után is meglepődünk, hogy mennyire beindulunk egymástól néha.

2018. máj. 6. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Imádom a szexet, nem azt unom meg, hanem a partnert.

Amikor egy kapcsolat csak szürke szr, és a szex is menetrendszerű lesz, akkor válik unalmassá. Fizikailag jó jó, de elmarad az utána érkező hmmmmm érzés, akkor már az időmet hasznosabban töltöm.

2018. máj. 7. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!