Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar megunják a nők szexet a párkapcsolatban?
Nálunk is az volt az exemmel, hogy neki (ő a férfi) elég lett volna hetente-kéthetente egyszer, én meg gyakrabban akartam volna...
L
" Mikor az egyik barátnőmet ruhapróbára kísértem el, ott mondogatta, hogy alig várja az esküvőt, utána már nem kell szexelni. Mai napig nem értem, hogy miért ment olyanhoz, aki iránt így érez."
Szerintem a barátnőd lett a feleségem...
Pároktól függ.
Elég intim kapcsolatban vagyok a legtöbb barátnőmmel, van, akik 4 hónapja vannak együtt és már unja a lány, mi a barátommal 4 év után is meglepődünk, hogy mennyire beindulunk egymástól néha.
Imádom a szexet, nem azt unom meg, hanem a partnert.
Amikor egy kapcsolat csak szürke szr, és a szex is menetrendszerű lesz, akkor válik unalmassá. Fizikailag jó jó, de elmarad az utána érkező hmmmmm érzés, akkor már az időmet hasznosabban töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!