Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1 találkozó csak nekem tűnik kevésnek egy normális párkapcsolatban?
2,5 éve együtt vagyunk. Az utóbbi 1 hónapban heti 1x találkozunk csak, nem is kezdeményez találkozást inkább én kérdezgetem mindig hogy van-e kedve aztán lemegyek mert minden hétköznap dolgozik. Ezelőtt minimum heti 2x aludtunk egymásnál, hétvégenként ő jött de mostanában egyáltalán nem töri magát.
Én megértem hogy fáradt, de olyan rossz érzés hogy megpróbálok mindent beletenni ebbe a kapcsolatban ő meg simán meglenne anélkül hogy találkoznánk. :/
Szerintetek is kevés ez a találkozás vagy másnak is ilyen nehéz összehozni a dolgokat hogy minőségi időt töltsenek együtt?
21/L
Nem csak azzal van baj hogy kevés de ha csak te töröd magad akkor én leültetném elmondanám neki és nem lehet indok a fáradt akkor ha te tudsz menj te hétvégén ő
De 2,5 év után már össze költözést kéne terveznetek.
Nem szeretnék rossz tanácsot adni de szerintem egy kis ijesztgetés ráférne. Egy darabig nem keresed. Ha semmi reakció akkor feldobod a labdát hogy vége. Ha belenyugszik könnyen akkor úgyse volt semmi értelme folytatni ha nem akkora probléma megoldódott.
Ha ennyire nem keres akkor valószínűleg a kapcsolat nem elég fontos neki. Nem te... hanem az hogy bárkivel is együtt legyen. A fent említett kis trükkel ráébresztheted erre.
28F
Én elmondanám neki őszintén,hogy nekem ez kevés és nem érzem a részéről az igyekezetet. Ha nem változtat,akkor szerintem kár erőltetned. 21 évesen nem kéne ,hogy ilyen kapcsolatban ragadj.
Mi sokkal több ideje vagyunk együtt és mégis heti 5-6 nap találkozunk és hamarosan összeköltözünk. El sem tudom képzelni,hogy csak heti 1x találkozzunk.
Szomorú,hogy nincs rá igénye.
Köszi mindenkinek a választ, mentek a zöld kezek!
Én még 2.egyetemi évemet taposom így egyenlőre nem aktuális az összeköltözés.
Mindenképp leülök vele beszélni, csak előtte kíváncsi voltam más hogy tudja megoldani a találkozókat :)
Azt érzem ennyi idő után elveszítette kicsit a kapcsolat után a lelkesedését.. na de remélem ezen lehet változtatni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!