Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy balek vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy balek vagyok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok,a feleségem 23. 5 éve vagyunk együtt,ebből 2 éve házasok. 3 éve együtt lakunk a nagyszüleim által örökölt házban. A feleségem addig addig mondogatta,hogy irassuk a mi nevünkre a házat amíg belementem.(a nagymamám még él csak nem ott hanem a nagybátyáméknál). Úgy csináltuk,hogy felét a feleségem nevére irattuk(mintha megvásárolta volna 6 millió ftért a nagymamámtól)a másik felét az én nevemre irattuk,mivel eszem ágába se lenne elválni vagy ilyesmi,bíztam benne. Rengeteget dolgoztam ebbe az időbe autószerelő vagyok és jól jön a pénz maradtam minden nap este minimum 6-ig de valamikor 8ig. Kissé eltávolodtunk a feleségemmel ez miatt,de mondjuk ő se erőltette magát volt amikoraludt mire hazaértem. Egy fél éve bejelentette,hogy el akar válni mert összejött valakivel. Azzal indokolta,hogy nem vagyok romantikus alkat,unalmas vagyok... Én nagyon megilyedtem és megigértem,hogy megváltozom csak ne hagyjon ott. Végül együtt maradtunk,talán kissé javult a helyzet(kevesebbet dolgozom,többet eljárunk ide oda),de bennem van a tüske,hogy már ott akart úgy hagyni hogy már megvolt neki a másik. Nemtudom,hogy ebből lehet e még egészséges őszinte kapcsolat,mert családot is szeretnék alapítani.
2018. febr. 14. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Gusztustalannak tartom, hogy olyan házon megy a vita, amiért egy napot sem dolgoztatok. Eleve nem fogadtam volna el és nem raktam volna ki az otthonából a mamit. Egyikőtöknek sem lehetne köze ahhoz a házhoz, amíg ő él. Most meg félted amit megkaparintottál
2018. febr. 14. 11:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem lett kirakva senki,a ház már régóta üresen áll és én voltam az örököse(amit szivesen adta a mami).
2018. febr. 14. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy azent a béke szerezd vissza a házrészt, amig nincs meg addig ne csinálj gyereket, ha nár a neveden van akkor lapát.
2018. febr. 14. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!