Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti dobnátok a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti dobnátok a barátnőtöket, ha sokat várat titeket a szexre?

Figyelt kérdés
Én 19 vagyok, szűz lány, és 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, akibe szerelmes vagyok, de még nem szeretnék lefeküdni vele legalább 1-2 hónapig. Ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel?
2010. jún. 7. 19:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na, ezek után a válaszok után méginkább úgy érzem, hogy már meg kell tennem... 1 dolog miatt nem akartam eddig: félek, hogy csak kihasználna. :S
2010. jún. 7. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg pont azért nem használna ki, mert sokat várt RÁD. Ha 1 éjszakára kellettél volna neki, akkor már elhagyott volna. Én is 19 vagyok, és kb mi is 3 hónapot vártunk, természetesen miattam, és nekem is Ő volt az első.
2010. jún. 7. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Nézd én azt mondom, hogy akkor tedd meg ha te is igazán akarod és ne azért, mert itt sokan azt írják, hogy már ennyi idősen el kell veszítened a szüzességed. Ez baromság. Ha kényszerből teszed meg nem lesz olyan jó élmény és később majd vissza gondolsz erre az első alkalomra akkor szomorú leszel ez miatt, hogy még várni kellett volna. Anno én ennyi idősen vesztettem el és tudom miről írtam az előbb. Most már 30 éves fejjel bánom, hogy azért tettem meg, mert féltem, hogy úgy fogok "meghalni". De most már tudom, nem kellett volna.
2010. jún. 7. 19:37
 14/21 A kérdező kommentje:

19:35: köszönöm! egyébként úgy értettem, hogy ha most lefekszem vele, akkor félek, hogy utána elhagy :( :)

19:37: Köszi szépen! igazából vágyom a barátomra, akarom a szexet, csak bennem van egy kétely, hogy bízhatok-e teljesen benne, hogy nem használ-e ki... :(

2010. jún. 7. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
És emiatt a kétely miatt addig vársz h már akkor is elhagyjon ha egyébként szeret? Bakker minek így megkeverni a dolgokat? :D
2010. jún. 7. 20:03
 16/21 anonim válasza:
hhhmm.....Én majd egy évet vártam a barátnőmre, nem sürgettem....és úgy gondolom megérte. Sokkal jobban értékeli egy fiú, ha később kapja meg amire vágyik....szerintem.... Akkor feküdj le vele, amikor már úgy érzed, bízol benne, és Te is igazán szeretnéd...ne azért tedd, mert félsz hogy emiatt elveszíted. 20/F (a barátnőm 19)
2010. jún. 7. 21:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Engem az előző barátom másfél hónap után dobott, ő már akarta, én még nem. Örülök hogy nem neki adtam a szüzességem. A mostani barátommal 3 hónapot vártunk és egyáltalán nem bántam meg, ha én még nem akartam volna, akkor sem hagyott volna el, megvárta volna míg készen állok.

17L, párom 19F

2010. jún. 7. 21:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem dobnálak, sőt kivárnám még azt az 1-2 hónapot, és amikor már nagyon kívánnád, akkor azt mondanám, hogy na most akkor még +1 hónapot várunk.
2010. jún. 7. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Nincs erre garancia, ugyanúgy lapátra tehet 3 hónap után, mint fél év után.

Akivel vártam, az kihasznált és nem szeretett. Akivel a második héten ágyba akartam bújni az a mai napig imád.

Ezt érezned kell, ha nem vagy biztos benne, hogy szeret akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolaton. Ha meg érzed, hogy tényleg szeret akkor minek feszíteni a húrt fél évig? Persze készulj fel, várj ameddig szukségesnek érzed, de ha felkészultél akkor ne várasd azért, hogy tesztelhesd a szerelmét.

Ha ki akar használni és azt mondja, hogy vár rád, akkor valószínuleg abban reménykedik, hogy elobb beadod a derekad, ha látod, hogy nem dobott. Aztán mikor meg sokáig váratod akkor félnek hagyni kárba veszni az "elvesztegetett" idot és inkább várnak még, hogy biztosan célba érjenek. Nem lehet biztosra menni, érezned kell.

2010. jún. 7. 22:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor tedd meg, amikor már igazán úgy érzed, hogy biztos vagy magadban és ő benne is. Ha szeret, akkor várni fog rád.
2010. jún. 7. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!