Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti dobnátok a barátnőtöket, ha sokat várat titeket a szexre?
19:35: köszönöm! egyébként úgy értettem, hogy ha most lefekszem vele, akkor félek, hogy utána elhagy :( :)
19:37: Köszi szépen! igazából vágyom a barátomra, akarom a szexet, csak bennem van egy kétely, hogy bízhatok-e teljesen benne, hogy nem használ-e ki... :(
Engem az előző barátom másfél hónap után dobott, ő már akarta, én még nem. Örülök hogy nem neki adtam a szüzességem. A mostani barátommal 3 hónapot vártunk és egyáltalán nem bántam meg, ha én még nem akartam volna, akkor sem hagyott volna el, megvárta volna míg készen állok.
17L, párom 19F
Nincs erre garancia, ugyanúgy lapátra tehet 3 hónap után, mint fél év után.
Akivel vártam, az kihasznált és nem szeretett. Akivel a második héten ágyba akartam bújni az a mai napig imád.
Ezt érezned kell, ha nem vagy biztos benne, hogy szeret akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolaton. Ha meg érzed, hogy tényleg szeret akkor minek feszíteni a húrt fél évig? Persze készulj fel, várj ameddig szukségesnek érzed, de ha felkészultél akkor ne várasd azért, hogy tesztelhesd a szerelmét.
Ha ki akar használni és azt mondja, hogy vár rád, akkor valószínuleg abban reménykedik, hogy elobb beadod a derekad, ha látod, hogy nem dobott. Aztán mikor meg sokáig váratod akkor félnek hagyni kárba veszni az "elvesztegetett" idot és inkább várnak még, hogy biztosan célba érjenek. Nem lehet biztosra menni, érezned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!