Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen egy álompasi?
Főleg külsőleg,de belső tul-ok is jöhetnek....
18/L vagyok és kíváncsi vagyok,hogy nektek mi az ami bejön....
Ti már megtaláltátok álmaitok pasiját?
Nem, semmi fúj. Én csak annyit írtam, hogy volt egy "tipikus" álompasim, aki nagyon sok fájdalmat okozott nekem. Mindenben megfelelt, de végül kiderült becsapott. De ezt most nem fogom ragozni.
Eddig sem az ilyen fiúkat hajkurásztam, de be kell látni, hogy nem minden arany, ami fénylik. Azért mert ő álmaid hercege, még nem biztos, hogy a legmegfelelőbb számodra.
Az én álompasim:
külsőleg: magas, normál testalkatú, fekete haj, zöld szem. De ettől függetlenül a mostani párom nem így néz ki és mégis tetszik.
Külső: sötét rövid (oldalt felnyírt a kedvencem) haj, sötét szem, barnább bőr (nem szolis, se nem cigány!), magas, vékony, de izmos, sportos, sportosan is öltözködik, van stílusa, van esze, jóképű (ez alatt nem a babaarcú fiúkat értem, hanem én pl szeretem, ha egy fiúnak karakteresebb az arca, pl. nagyobb orr stb). megbízható, jó humorú, jófej, lehet vele beszélgetni, nevetni, nem unalmas, kreatív, őszinte.
most pont egy ilyen srác tetszik nagyon nagyon nagyon.
16L
Nem azért mondom,de én egyáltalán nem ezt kérdeztem..Egy sima kérdést tettem fel,hogy milyen az álompasi...Nem állítottam olyat,hogy létezik,sem azt hogy nem létezik...
Persze tisztelet a kivételnek...Vannak akik a kérdésemre választolak:nektek külön köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!