Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mennyire izgatna titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire izgatna titeket az, ha beszélnétek telón barátnőtökkel elég izgató dolgokról és egyszer csak azt hallanátok hogy elélvez és belenyög a telefonba? Mennyire izgató ez számotokra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 16:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

De mivel merek gondolni olyat hogy ha már valaki ilyen választ ír akkor legalább ami nem érthető számára megkérdezi de egyébként tök mindegy.Nem kioktatásra volt szükségem hanem pár véleményre

Jah amugy látom nem olvastad a kérdést sem jól el. ugyanis ugy kezdődik hogy FIÚK!:D:D

2010. jún. 7. 17:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, akkor nem tennél fel hülye kérdést és még hiányosan is, látszik h csak egy tizenéves lehetsz :( logikus a válasz, még ha lány is vagyok.De ha ennyire okosnak hiszed magad, oda írhattad volna, hogy távol van a pasid, mivel ez nem derül ki a kérdésedből,és én úgy írtam a végét a kommentemnek, hogy jobb élőben.

De bocsii, hogy neked ilyen a természeted, hogy az élőfába is belekötsz:D sajnállak;)

2010. jún. 7. 17:12
 23/29 A kérdező kommentje:
Gondolttam van annyi ész hogy ha már irom hogy telefonon akkor nincs mellettem nem???Nem tudom mit kell ezen túl reagálni!Valaki valamit nem ért akkor az már biztos hülye kérdés lehet nem???
2010. jún. 7. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Miért kell azt kiosztanod, aki leírta a véleményét?Ja mielőtt megkérdezed én is lányok, de elég szánalmas, hogy az olyat kineveted csak, aki azt írja h reméli h betoppan az valaki stb, aki meg csak azt írta, hogy élőben jobb(úgyhogy nem is adtál érdemleges infót) azt leugatod :D

Na itt látszik meg a korod, de ha az nem is, inkább az agyiszinted!Nyögjél csak telóba kicsi szívem,neked már csak ez maradt!

2010. jún. 7. 17:16
 25/29 A kérdező kommentje:
Ezt hivják döglött veréb logikának amugy!!
2010. jún. 7. 17:16
 26/29 anonim ***** válasza:

:D:D

Csak annyi, hogy én normális választ adtam,nem úgy mint te, egyből lehurrogod a másikat, ccc... és nem csak én gondolom így h hülyeséget kérdeztél:)

"Soha e állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal" ;)

páá

2010. jún. 7. 17:19
 27/29 A kérdező kommentje:
:D:D:D hmm ez most nagyon komoly beszólás volt! de tudod nem az a hülye aki " hülye kérdést rak fel hanem az aki leáll egy hülyével!!ENNYI MEG EGY BAMBI:D
2010. jún. 7. 17:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Legalább bevallod, hogy hülye vagy :D amúgy elég szánalmas ilyen kérdést feltenni nem gondolod?Még ennyi agyiszinted sincs :(
2010. jún. 7. 17:23
 29/29 A kérdező kommentje:
Ha én hülye vagyok akkor te mi vagy hmm? viszzaírsz egy hülyének te se vagy akkor sokkal okosabb már bocsi.Ennyit erről:D
2010. jún. 7. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!