Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire izgatna titeket az, ha beszélnétek telón barátnőtökkel elég izgató dolgokról és egyszer csak azt hallanátok hogy elélvez és belenyög a telefonba? Mennyire izgató ez számotokra?
De mivel merek gondolni olyat hogy ha már valaki ilyen választ ír akkor legalább ami nem érthető számára megkérdezi de egyébként tök mindegy.Nem kioktatásra volt szükségem hanem pár véleményre
Jah amugy látom nem olvastad a kérdést sem jól el. ugyanis ugy kezdődik hogy FIÚK!:D:D
Ha belegondolsz, akkor nem tennél fel hülye kérdést és még hiányosan is, látszik h csak egy tizenéves lehetsz :( logikus a válasz, még ha lány is vagyok.De ha ennyire okosnak hiszed magad, oda írhattad volna, hogy távol van a pasid, mivel ez nem derül ki a kérdésedből,és én úgy írtam a végét a kommentemnek, hogy jobb élőben.
De bocsii, hogy neked ilyen a természeted, hogy az élőfába is belekötsz:D sajnállak;)
Miért kell azt kiosztanod, aki leírta a véleményét?Ja mielőtt megkérdezed én is lányok, de elég szánalmas, hogy az olyat kineveted csak, aki azt írja h reméli h betoppan az valaki stb, aki meg csak azt írta, hogy élőben jobb(úgyhogy nem is adtál érdemleges infót) azt leugatod :D
Na itt látszik meg a korod, de ha az nem is, inkább az agyiszinted!Nyögjél csak telóba kicsi szívem,neked már csak ez maradt!
:D:D
Csak annyi, hogy én normális választ adtam,nem úgy mint te, egyből lehurrogod a másikat, ccc... és nem csak én gondolom így h hülyeséget kérdeztél:)
"Soha e állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal" ;)
páá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!