Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mennyire izgatna titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire izgatna titeket az, ha beszélnétek telón barátnőtökkel elég izgató dolgokról és egyszer csak azt hallanátok hogy elélvez és belenyög a telefonba? Mennyire izgató ez számotokra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 16:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én eddigi tapasztalataim alapján sok pasi kifejezetten " megijed" a helyzettől:D
2010. jún. 7. 16:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Mitől ijednek meg?:D Nem mernek hazamenni nehogy megerőszakold őket?:D
2010. jún. 7. 16:47
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem azért, de hülye kérdést minek kell kiírni?

Nyílván minden pasit lázba hozna, de hülyeség ilyeneket telefonba csinálni, ne ott legyék nagy lány, hanem élőben ;) hidd el, az sokkal jobb, főleg ha nem egyedül csinálod, hanem a barátoddal

2010. jún. 7. 16:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy "nagylány" vagyok, de mivel a barátom távol van sajnos tölem most igy tudom megoldani.Szerinttem lem lenne jobb ha másik pasi "szolgáltatását" venném igénybe.De már vártam hogy mikor ír valaki valami baromságot. mert láttam már ezen az oldalon sokkal értelmetlenebb kérdést,de mindegy
2010. jún. 7. 16:52
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban megerőszakolni senkit mert az a pasi akit én kivánok adja magát erőszak nélkül is:D

EZ A VÁLASZ MELLESLEG TETSZET:D

2010. jún. 7. 16:53
 16/29 anonim ***** válasza:

"Szerinttem lem lenne jobb ha másik pasi "szolgáltatását" venném igénybe.De már vártam hogy mikor ír valaki valami baromságot"

Már bocsika, de hol írtam én ilyet?:D Azt írtam, hogy a barátoddal jobb, mint egyedül, mivel nem említetted h távol van.

2010. jún. 7. 16:56
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor meg kérdezhetted volna mielött írsz,nem mondta senki hogy te ilyet irtál de sok olyan emberke van aki igy oldja meg "ügyes bajos dolgait
2010. jún. 7. 16:59
 18/29 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk szabad tudni kivel "okoskodok"?:D Mármint lány vagy fiú?
2010. jún. 7. 17:01
 19/29 anonim válasza:
ez elég vicces kérdés am ha olyan a téma akkor lazzán de am nem lehet felizgulni rá :D
2010. jún. 7. 17:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Mielőtt eddig csak az enyémre nem válaszoltál és a felettem lévőre, így logikus.De amúgy én nem okoskodok, de nyílvánvalóan hülye kérdést tettél fel:), mivel adja magát a válasz.De azért azt odaírhattad volna, h távol van és azért akarod ezzel "meglepni":D egyébként lány vagyok.
2010. jún. 7. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!