Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány és 26 éves pasi szerintetek gázos?
Én 24 vagyok és 5évig laktam egyetemi koliban azt kell mondjam, hogy nagyon ember függő. Alapjában véve én nem jönnék össze 20év alattival mert még gyerek "kiéli magát" viszont van kivétel.
Inkább azzal van a gond, hogy más a tapasztalat, és sokszor más az elképzelés is.
Egy normális 26éves ember dolgozik, egy 17 éves pedig még legalább 2-3 évig tanul(persze szakma függő) és ha kimaradnak a bulizós 20as évek akkor később sajnálni fogod.
Próbáljátok meg és kiderül.
Részemről elég nagy álszentségnek tűnik, amikor valaki rábólint a 20 éves nő és 35-40 éves férfi kapcsolatára, de elképzelhetetlennek tartja egy 17 éves nő és egy 26 éves pasi kapcsolatét.
Komolyan, mi van mostanság itt? Miért hiszi itt minden 17 éves kislány, hogy annyira felnőtt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ja persze, mindig odaírják, hogy sokkal érettebbek a koruknál. :D
A 17 éves még kislány, a 26 éves pedig egy elméletben érett felnőtt férfi.
Azért az is beszédes, hogy egy ennyi éves pasi egy kislánnyal kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!