Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveslem az együtt töltött időt, mit tegyek?
Van egy több éves nagyon jó kapcsolatom.
Munka miatt csak hetente egy teljes napot vagyunk együtt egyébként csak estenként. Ezekből levesz még a saját hobbija, barátai is.
Jó lenne ha többet lehetnénk együtt, de belátom, nem várhatok el többet tőle.
Mostanában azt vettem észre, hogy kalandra vágyom, mint azelőtt. Valami barátság extrákkal típusúra a meglevő mellett.
Persze sose tudnám megcsalni a párom, zavar ez a gondolat is, hogy felmerült bennem, de tényleg azt érzem hogy kéne mégegy belőle aki velem lenne mikor én ráérek és ő nem. Aki lekötné a fölös energiámat és megtöltené élettel a magányos óráimat.
Gondoltam rá hogy kéne egy hobbi, barátok vagy hasonló de valahogy ez nekem sosem ment.
Mi a hobbija? Nem tudsz benne valahogy részt venni? A barátaival néha te is találkozhatsz, nem? Nem egy komoly kapcsolat, ha a közös időtök kizárólag akkor van, amikor csak ketten lehettek és csak egymásra figyelhettek.
És mindenképp kéne neked is valami elfoglaltság, mert jó esetben nem az lenne az egyetlen létező opció az unalmadra, hogy összejársz valakivel dugni. Ha felnőtt emberként te ebben látod az önmegvalósítás egyetlen módját, ott van valami gond. Oké, hogy nem vagy egy barátkozós, társasági ember, de hogy a világon ne legyen semmi olyan tevékenység, ami egy kis színt visz az életedbe és élvezetet, azért azt erősen kétlem.
Szoktam edzeni, internetezni, számítógépes játékokkal játszani, filmezni, olvasni, régebben rajzolgattam is, de ezek nem kötnek már le egyáltalán. Muszájból szoktam ezeket csinálni, azt veszem észre egy idő után, hogy csak idegesítenek.
A hobbijában nem tudok részt venni sehogy. Kimozdulni se tudnánk csak heti 1x, de azt se nagyon szoktunk, maximum alkalmakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!