Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, ha ne adj Isten volt valami a barátnőm és a legjobb barátom között?
Találtam egy beszélgetés az üzeneti között, (ocsmány dolog tudom, bele nézni más beszélgetésébe tudom, de ő állandóan a telefonomat bujja) Archiválva. Röviden a történet az, hogy elmentünk bulizni többen és mivel nem találtuk jónak a társaságot, úgy döntöttünk, hogy 3-an elmegyünk egy másik helyre.
Ott dumáltunk, hülyéskedtünk 1-2 órát, aztán felajánlotta a haverom, hogy hív taxit és haza vitet minket. Jött ő is és elsőnek úgy volt, hogy ott alszik nálunk, de aztán még sem (ez a rész zavaros, mert eléggé ittas voltam).
Itt lép életbe, hogy bele olvastam a beszélgetésbe, (múlt hét szombaton), hogy az nap a haverom, miután elment tőlünk írta a barátnőmnek a következőt:
Haverom:-Minden rendben?
Barátnőm:-Igen
Haverom:Tudod, hogy miért nem akartam ott aludni.
Barátnőm:-Tudom.
Itt a beszélgetésben utána már rólam van szó, de itt az a lényeg, hogy ezt "Tudod" részt miért nem említett meg egyikőjük sem?
Mert a barátnőm, ha valami idegen pasi ír neki, azonnal mutatja, de most ez valahogy elmaradt
És a haverom miért nem nekem írt, és miért neki?
Valami titok van a háttérben? Ezt szeretném kideríteni.
Tudtommal nem beszélnek soha, és elején a haverom nem is nagyon akarta elfogadni, hogy találtam barátnőt, de 1 év alatt lassan megvilágosodott, hogy már nem 17-18 évesek vagyunk, hogy buli-buli hátán.
Hatalmas segítséget kérek!
4-es Miből következtetsz, hogy a barátnőmnek is bejön a haver?
Kicsit megpróbáltam a pozitívabb oldalát nézni és ha csak a havernak jön be a barátnőm, akkor lehet hogy a barátnőmnek nem, és azért nem szólt nekem, hogy nehogy megcsapjam az idiótáját.
#4-es vagyok
Nézd kérdező. Tegyük fel, hogy a barátnődnek nem jön be a haverod. Te meghívod őt, hogy aludjon nálad és a barátnőd is ott van. Akkor nyugodt szívvel aludhatott volna ott mivel a barátnődet hidegen hagyná, hogy ő ott van.
A másik. Barátnődnek is bejön a haver. Ők tudják, hogy ha a haver ott alszik nálatok és te ittas vagy, te elalszol ők meg a hátad mögött flörtölnek, akár le is feküdhetnek egymással, te mit sem veszel észre belőle.
Mi itt a következtetés az egészből kérdező? Nekem az, hogy valamelyiküknek volt annyi gerince, hogy ez ne történjen meg. De vajon melyiknek? Ezt neked kell megtudnod. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!