Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek télleg megbánta? Vayg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek télleg megbánta? Vayg csak színjáték? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

azt tudom h nekem kéne eldöntenem és én el is döntöttem mit akarok,de ti mit tennétek főleg lányok a helyemben,de fiúk is írhatnak h mit tennének ha a bnőjük ezt csinná.

A lényeg az h múlthét csütörtökön a barátom volt oszt kiránduláson és anniyra bebaszott h lesmárolta az oszttársát akivel tavaly lefeküdt így megcsalta az akkori bnőjét, és a csaj is az akkori pasiját. nos vasárnap eljött hozzám mert szombaton este értek haza későn és elmondta h nem feküdt le vele de csütörtök este vele aludt és nem volt semmi tapi, semmi csak 1 csók. de viszont nekem nagon szarul esett mert nagyon megbíztam benne h nem fog engem is megcsalni mitn az előző bnőjét,sőt megígérte,de megtette,és arra hívatkozott h ki volt ütve(piával) és másnap nem is emlékezett semmire csak rákérdezett h mit is csint. aztán ugye eljött hozzám és ah láttam megbánta ,mert a szemembe se mert nézni miután elmondta h megcsalt és még sírt is h nem akarta és a szemén is láttam h megbánó képet vágott,sztetek kamu? vagy igazán megbánta?

2010. jún. 7. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem az a véleményem, hogy lehet, hogy tényleg megbánta, de ha szereted és vele akarsz maradni, attól ne bocsáss meg neki rögtön, mert akkor újra megteszi, hiszen megteheti mindenféle következmény nélkül. sajna nekem is volt ilyen pasim, aki megcsalt. én olyankor a pasihoz nem szóltam, nem is találkoztam vele vagy egy hétig, nem is írtam neki sms-t, nem reagáltam semmire. ha felhívott, akkor beszéltem vele, de nagyon hideg voltam. szóval ha szereted és hiszel neki, úgy érzed, hogy nagyon megbánta, akkor te is tegyél olyat, hogy neki is szarul essen. persze nem arra gondolok, hogy megcsald, csak tényleg ne találkozz vele. mondd meg neki, hogy neked most idő kell, most egy pár napig hagyjon, mert nagyon megbántott téged ezzel. és akkor majd elgondolkodik, hogy legközelebb hogy viselkedjen. és a másik, hogy az undorító számomra, ha valaki a piára fogja a dolgokat. tehát akkor mindent megtehet? akkor ne igyon. viselkedj úgy, hogy kaparjon utánad. megérdemli!
2010. jún. 7. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben keresnék egy másik pasit, aki megbízhatóbb. Sajnos, aki egyszer megtette, az máskor is meg fogja tenni. Főleg, hogy nem is te vagy az első lány, akit megcsalt. De mivel szerepelt a szövegben az "osztálykirándulás" szó, ezért gyanítom, hogy még fiatalok vagytok, és inkább most élje ki magát az illető, nem pedig amikor már esetleg nős férfi lesz. Neked sem kellene tizenévesen annyira ragaszkodnod valakihez, hogy így kiborulj. Ha megcsalt, nem érdemel meg téged. Keress valaki jobbat.

N

2010. jún. 7. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
én megmondtam neki h ne fogja a piára mert az nem mentség , énis 1 héttel ezelőtt voltam kirándulni oszttal és én is ittam de én még oylan játékba sem mentem bele ahol lehet vmi mással sőt nem engedtem h rám másszanak. de én úgy érzem h megbánta , és meg is mondtam neki h enm fogok benne bízni nagyon 1 jó ideig.
2010. jún. 7. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki még egy esélyt, legalábbis én az ilyen dolgokkal (hozzáteszem még nem történt meg) hogy egy csókot meg tudok bocsájtani, viszont azt is nehezen, és azt is csak akkor, ha például részeg volt, mint a te barátod.. Szex, vagy egyéb szexuális tartalmú dolog egyértelmű szakítást jelentene részemről. Ha megismétli a csókot, akkor akár részeg volt, akár nem, én dobnám. De ezek csak a jövőben fordulhatnak elő, és szerintem is legyél makacs, ne bocsáss meg neki olyan könnyen.
2010. jún. 7. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy helyesírási szótárt, a pasit meg szard le!
2010. jún. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!