Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis, es en vagyok hulye?
A baratom azon akadt fent, hogy egyszer harom napig nem szexeltunk es neki ettol osszedolt a vilaga, hogy talan "nem kivanom", mikor stresszes volt a het es faradt voltam este
O reagalja tul vagy en vagyok hulye ehhez??
Nalunk olyan nem letezhet hogy valami okbol egy hetig ne fekudjunk le, mert akkor egy nagy szar vagyok hogy nem elegitem ki
Segitsetek!
Szerintem normális, ha valaki nem szexel kényszerből, fáradtan.
3 nap nem a világ vége. Máskor nyugtasd meg, hogy pótoljátok 3 napon át, hátha megnyugszik.
Amennyit leírtál abból az jön le hogy csak szexre kellesz neki.
Vagy beszéld meg vele hogy ha nincs szex akkor nincs, és ne reagálja ennyire túl..
Üljetek le és beszéljétek meg az igényeiteket. Aztán próbáljatok kompromisszumot kötni, hogy mindkettőtök jól járjon. Egy kapcsolatban elég fontos a jó kommunikáció.
Az előző válaszolók meg... Jézusom. Ha egy fiatal srác szeret lefeküdni a barátnőjével és jól esik neki, ha a barátnője kívánja, akkor csak szexet akar? Voltatok már egyáltalán kapcsolatban? Kívántátok már a párotok? Jól esett nektek, amikor láttátok, hogy kíván a párotok? Kétlem, hogy mind aszexuálisok lennétek.
Velünk amikor ez először fordult elő, nagyon megrémültem, mivel 3-4 napja egyikünk se kezdeményezett, pedig volt rá lehetőség. Megnyugtatott, hogy teljesen oké, stresszes volt neki is és nekem az a hét. Ettől még mindig szerettük és kívántuk egymást. Azóta is teljesen jó a szex köztünk, nem akadok fent, ha kimarad pár nap.
Mondd meg neki, hogy a kapcsolat nem arról szól, hogy te kielégítsd őt, nem azért vagytok együtt. Te egy élő-érző ember vagy, aki igenis mondhat nemet a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!