Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külön szórakozásról vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön szórakozásról vélemény?

Figyelt kérdés

Párommal 9 hónapja vagyunk együtt, de nem igazán voltunk még együtt bulizni. Eddig egyáltalán nem zavart, mert én is elmentem a csajokkal, de kb 5-6 hete minden 7végén elmegy a barátom szórakozni, és hát, van mikor többet iszik mint kellene. Nem élünk együtt, nem találkozunk minden nap. És most valamiért olyan rossz érzésem van. Megbeszélem majd ezt vele, de kíváncsi vagyok, hogy ti hogy ti mit gondoltok erről.

Én: 19L, Ő: 24F

2010. jún. 7. 12:06
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi, a "hogy ti" véletlenül 2-szer lett.
2010. jún. 7. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Kell a külön program, a külön buli.

De az engem is zavarna ha minden hétvégén elmenne és vedelne. Pedig én se vagyok annyira féltékeny típus. Csak ez azért nem így működik szerintem.

2010. jún. 7. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is szinte mindig külön bulizunk, ő a saját baráti körével, én az enyémmel és éjfél körül vagy kicsit később találkozunk vagy ő jön oda ahol én vagyok, vagy én megyek és akkor kicsit elvagyunk még, aztán együtt jövünk haza, általában együtt is alszunk. Ez így megfelel mindkettőnknek. Ha van rá lehetőség, próbáljátok ki ezt.
2010. jún. 7. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 22/L és ő 26/F
2010. jún. 7. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
és ha a lány tereli a szót az előző esetben, és nem akarja, mert egyértelműen azért megy bulizni egyedül hogy hapsizzon, és minden faszit leszopjon? Nekem ez fura, ha külön menne a barátnőm bulizni...minek akarna külön menni amikor ott vagyok neki? Én se akarok szórakozóhelyre külön elmenni. A haverokkal elmegyek iszogatni, de a szórakozóhelyre csak az ért megy az ember, hogy csajozzon/hapsizzon. Akkor nem értem.
2010. jún. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!