Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvetéltem a párom meg inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvetéltem a párom meg inkább elment itthonról. Joggal vagyok kiakadva? 25L

Figyelt kérdés

Tegnap derült ki, hogy 16 hetesen elvesztettem a babának at. Vasárnap nagyon csúnyán összevesztünk a párommal, belenéztem a telefonjába mert gyanúsan viselkedett, találtam egy lánnyal való üzenetet, amiben utoljára azt írta, hogy "siet hozzá", míg nekem azt mondta, hogy apjához megy. Bementem a fürdőbe és felpofoztam, amire elkezdett velem üvölteni.. Azóta nem alszik itthon, mindig kitálal valamit. Most is elment a barátaival, mondjuk ez igaz, de ki tudja, hogy nincs e ott az a lány..

Kértem, hogy jöjjön haza hajnalban és, hogy beszéljünk. Visszakérdezett, hogy miért kéne hazajönni e és szerinte nekem kell elgondolkodni a viselkedésemen és tepernem..

Teljesen el vagyok keseredve és kivagyok lelkileg, idegileg. Azt mondja, hogy szeret, de mostanság a tettei nem ezt bizonyítják. Mit csináljak?

2018. febr. 7. 00:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%

Miért kell mindenhol kamut kiáltani?

Vetélt már el ismerősöm többször is sajnos otthon. Bevitték a kórházba, de ki is engedték, mert minden "kijött" csúnyán fogalmazva, nem volt szükség beavatkozásra, hazaengedték.

Kérdező, mi a kérdés? A párodat miért várod haza, miért akarsz beszélni vele?

Megcsalt téged terhesen és most is hazudik. Komolyan elhiszed,hogy a barátaival van?

Amíg te sírsz otthon és az elvesztett babára gondolsz, ő addig egy másik csajt dug.

Sajnálom,de a leírtak alapján egyértelmű, azon se lepődnék meg,hogy a vetélésednek köze van ahhoz, hogy megtaláltad az üzenetet a telefonjában..

Ettől a férfitól ne akarj többet semmit, készítsd össze a cuccait, rakd ki az ajtón kívülre és ha hazajön viheti magával.

Mi mondanivalód lenne számára?

Milyen ember az, aki megcsalja a terhes barátnőjét? És utána otthagyja, még neki áll feljebb.

2018. febr. 7. 11:32
 22/25 A kérdező kommentje:

A tegnap szót azt rendesen a keddi napra értettem, nem a hétfőre, azon kívül ma kora reggel jöttem be édesanyámmal a kórházba. Valószínű nem is volt ott még most se, mert kulcsot nem vitte magával és nem keresett, hogy mi van.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2018. febr. 7. 11:37
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
De amúgy tudja a barátod, hogy elment a baba?
2018. febr. 7. 11:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, tudja egyáltalán a pasikád, hogy elment a magzat?

Bár tökmindegy, mert ha a terhes barátnője mellől félrejárogat, akkor annyit is ér.

Én megmondanám neki, hogy "ez van", aztán mehet, amerre akar.

Nehogy visszafogadd, könyörögj, vagy bármi dobd ki a fenébe, mert egy gerinctelen.

2018. febr. 7. 17:19
 25/25 acelsziv ***** válasza:
21: Mert teljesen életszerű, hogy elmegy a baba akit gondolom nagyon várt, plusz elmegy a pasija is és a gyász helyett őt az érdekli, hogy jogos -e a felháborodása.
2018. febr. 8. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!