Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha egy fingás miatt elhagynak valakit?

Figyelt kérdés

A minap mesélte egy illető,ha ő előtte a barátnője,párja,felesége elfinganá magát,azonnal elzavarná a francba,mert egy nő ne fingjon! Számára az a kapcsolat vége! Nem beteg ez? Van más is aki így gondolja ?

Vagy manapság fingani csak férfinak lehet?

2018. febr. 6. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

Igen, csak nekünk. A patriarchalizmus nevében!!! :D. A lányok amúgy sem finganak. A gázok felgyülemlenek bennük, melyek a telítettségi állapotot élérve távoznak a szervezetükből,hiszti formájában.

31/f

2018. febr. 6. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Elifirdulhat, nem gond, de a rendszeresen az orrom ala fingo taho oarasztokkal nem allok szoba.
2018. febr. 6. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az Eltüsszentett birodalom mintájára ez lenne az Elfingott szerelem...:D
2018. febr. 7. 00:06
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

...és ő finghat? Vagy viszi a mentő?

Aki így gondolkodik annak semmilyen párkapcsolat nem való, de még egy kutya sem. Maradjon magának, fingja tele a magány át, aztán majd rájön, amikor végleg kifingik.

2018. febr. 7. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Egy úrinő csak úgy nem eresztgeti a galambokat! :-)
2018. febr. 7. 08:12
 16/16 anonim ***** válasza:
64%

Nekem a párom megkérdezte reggel -nő vagyok ugye- véletlen elfeledkeztem róla hogy hol vagyok sza jött egy galamb.aszongya ébred a természet??.....de nem úgy hogy leégjen a tapéta sza.. mi emberből vagyunk.

Az illető még sosem kefélt egy jót valszeg aki mesélte valami felfuvalkodott hólyag is lehet..!

2018. febr. 7. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!