Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy fingás miatt elhagynak valakit?
A minap mesélte egy illető,ha ő előtte a barátnője,párja,felesége elfinganá magát,azonnal elzavarná a francba,mert egy nő ne fingjon! Számára az a kapcsolat vége! Nem beteg ez? Van más is aki így gondolja ?
Vagy manapság fingani csak férfinak lehet?
Igen, csak nekünk. A patriarchalizmus nevében!!! :D. A lányok amúgy sem finganak. A gázok felgyülemlenek bennük, melyek a telítettségi állapotot élérve távoznak a szervezetükből,hiszti formájában.
31/f
...és ő finghat? Vagy viszi a mentő?
Aki így gondolkodik annak semmilyen párkapcsolat nem való, de még egy kutya sem. Maradjon magának, fingja tele a magány át, aztán majd rájön, amikor végleg kifingik.
Nekem a párom megkérdezte reggel -nő vagyok ugye- véletlen elfeledkeztem róla hogy hol vagyok sza jött egy galamb.aszongya ébred a természet??.....de nem úgy hogy leégjen a tapéta sza.. mi emberből vagyunk.
Az illető még sosem kefélt egy jót valszeg aki mesélte valami felfuvalkodott hólyag is lehet..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!