Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kifulladt kapcsolat.
A párommal kihűlt a kapcsolatunk, minden szempontból kifulladt. Ő szeret még, én is érzek iránta valamit és rossz lenne elhagyni, de nekem állandóan egy másik férfin jár az eszem.
Tudom, hagyjam ott, mert ugy lenne fair. DE. Sajnos a keresetem nem elég a ház fenntartására (ami az enyém egyébként). Ti mit csinálnátok? Még egy utolsó esélyt adnátok az egésznek? Tudom, kényszernek hangzik, mert az is....
Mérhetetlenül gerinctelen húzás lenne ha csak ezért vele maradnál!
Ezenkívül az esetlegesen jó baráti kapcsolatotokat is lenullázná a jövőben ez a döntésed.
Javaslom mutasd meg neki ezt a kérdésed és kérd ki a véleményét ha van hozzá bőr az arcodon!
Eladnám a házat és vennék egy kisebbet, amit egyedül fenn tudok tartani. A különbözetet lekötném, addig is kamatozik. Lesz mihez nyúlni, ha egyszer jön a harmadik gyerek, és kell a nagy ház.
De senkivel sem élnék együtt kényszerből, ha már jobb lenne külön.
Arra is gondolj, hogy akkor se tudod fenntartani, ha egyszer a (párod) lép le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!