Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kifulladt kapcsolat.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kifulladt kapcsolat.

Figyelt kérdés

A párommal kihűlt a kapcsolatunk, minden szempontból kifulladt. Ő szeret még, én is érzek iránta valamit és rossz lenne elhagyni, de nekem állandóan egy másik férfin jár az eszem.

Tudom, hagyjam ott, mert ugy lenne fair. DE. Sajnos a keresetem nem elég a ház fenntartására (ami az enyém egyébként). Ti mit csinálnátok? Még egy utolsó esélyt adnátok az egésznek? Tudom, kényszernek hangzik, mert az is....

2018. febr. 6. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mérhetetlenül gerinctelen húzás lenne ha csak ezért vele maradnál!

Ezenkívül az esetlegesen jó baráti kapcsolatotokat is lenullázná a jövőben ez a döntésed.

Javaslom mutasd meg neki ezt a kérdésed és kérd ki a véleményét ha van hozzá bőr az arcodon!

2018. febr. 6. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy gerinctelen vagyok, de ha egyszer nem adja meg amire vágyom... amellett, hogy én ugrottam minden szavára... :)
2018. febr. 6. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Eladnám a házat és vennék egy kisebbet, amit egyedül fenn tudok tartani. A különbözetet lekötném, addig is kamatozik. Lesz mihez nyúlni, ha egyszer jön a harmadik gyerek, és kell a nagy ház.

De senkivel sem élnék együtt kényszerből, ha már jobb lenne külön.

Arra is gondolj, hogy akkor se tudod fenntartani, ha egyszer a (párod) lép le.

2018. febr. 6. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig lehet ideiglenes lakótársad, amíg kicsit helyre rázódsz anyagilag. Csak emiatt kár időt pocsékolni egy nem működő kapcsolatra.
2018. febr. 6. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3-as írja, az egy lehetséges jó megoldás. Eladni a házat, venni egy kisebb lakást, saját lábra állni.
2018. febr. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!