Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van szukseg kolcsonossegre a hazastarsak kozott?
Először is gratulálok a nejednek!
Ha ezt is olvassa helyetted....
Kedves XY!
Fogalmam sincs,hogy idomítottad be ilyen munkakutya módon a férjed?
De ez durva,-csicskáztatod,megalázod elszeded a fizetését (amihez semmi közöd),pocsék módon bele nézel a pénztárcájába a mobiljába stb.
Talán még azt is ellenörzöd milyet xarik? Te egy szuka vagy egy házisárkány önző dög.
Egyszer majd a muja férjed rájön,hogy találhat nálad szebbet kedvesebbet jobbat és befagyasztja a bankszámlát viszi a ház felét és boldog lesz nélküled !
Kérdező a választ tudod!
Kölcsönösség alap.Úgye nem vagy fogyatékos vagy vak?
/N
Nokent irom, es ritkan, de novessz tokot.
Ultra gaz ez igy.
Szükség van. A párom most hozott nekem kávét amíg álmosan feküdtem, tegnap este kérés nelkul csinált nekem zacskós levest. De ha úgy van, akkor én sütök neki este 11kor lepényt és csinálok neki teát. Sosem költjük egymás pénzét. Bármikor, amikor kéri. Szerintem ez csak kölcsönösen működik. Nem oké, ami nálatok megy.
23 N
Te jó ég.
Na az ilyen nőre igaz, hogy méga háztetőn is jobb, mint gy ilyen asszonnyal.
KATASZTRÜFA
egy feleség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!