Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férjetek meddig mehet el egy barátságban, természetesen egy másik nővel?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, mi az ami nálatok még belefér egy ilyen kapcsolatba és mik azok a dolgok amikért már jogosan húzza fel az orrát egy Feleség? Például az megengedhető, ha a férj elutazik egy munkahely által szervezett 4 napos eszem-iszom-jól berúgok-csapatépítek hétvégére, és ott pár lánnyal lassúzgat esténként a diszkóban, vízparti napozáskor a saját plédjén nem ő hanem 3 másik lány üldögél vagy épp a levetett pólóján pihenteti fejét, ha hazafelé búcsúzáskor egy lány megkéri csörögjön már rá ha hazaért, mert aggódik érte hogy keveset aludt és így vezet (és a férj fel is hívja 10 perccel hazaérkezése előtt a kocsiból)....stb?2010. jún. 7. 07:38
11/13 anonim válasza:
de most azért mert van felesége, szegény pasi miért nem nőzhet mellette? attól még szereti a feleségét sztem, a szex egy külön kategória, nem egy ilyen imerősöm van és náluk is működik a dolog
12/13 anonim válasza:
Nekem ez simán nem férne bele. Nő és férfi közt nem létezik "csak" barátság. 27/N
13/13 anonim válasza:
Ahol megállapodást kötnek, hogy mindketten lefekhetnek bárkivel, aki szembe jön az utcán, ott nincs szerelem, csak a közös fedél meg valamilyen barátságos ragaszkodásszerű katyvasz jelenti a kohéziós "erőt". Elhiszem, hogy van ilyen, sőt van, akinek tetszik is, de az érezni vágyó lényekre ez csak a legritkább esetekben jellemző, én speciel nem vagyok oda a maharadzsa-típusokért. Akinek flörtölgetni van kedve egyszerre több nővel is, ám legyen, de nálam nem terem babér az efféle skalpvadászoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!