Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Férjetek meddig mehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjetek meddig mehet el egy barátságban, természetesen egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, mi az ami nálatok még belefér egy ilyen kapcsolatba és mik azok a dolgok amikért már jogosan húzza fel az orrát egy Feleség? Például az megengedhető, ha a férj elutazik egy munkahely által szervezett 4 napos eszem-iszom-jól berúgok-csapatépítek hétvégére, és ott pár lánnyal lassúzgat esténként a diszkóban, vízparti napozáskor a saját plédjén nem ő hanem 3 másik lány üldögél vagy épp a levetett pólóján pihenteti fejét, ha hazafelé búcsúzáskor egy lány megkéri csörögjön már rá ha hazaért, mert aggódik érte hogy keveset aludt és így vezet (és a férj fel is hívja 10 perccel hazaérkezése előtt a kocsiból)....stb?
2010. jún. 7. 07:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Amiket felsoroltál, az nem igazán probléma, különösen az odacsörgés elég természetes kérés. Ha SZERINTED ennyi elég ahhoz, hogy a férjedet valaki elcsábitsa, akkor vagy abszolút nem bizol benne, vagy nem érdemes vele maradnod. Ennél sokkal több kell ahhoz, hogy egy normális férfi kisértésbe essen, ha viszont egy szexorientált ösztönlény, akkor ennél kevesebb is elég, mármit annyi, hogy meglát egy nöt.
2010. jún. 7. 07:51
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

Amiket leirtál, abban nincsen semmi. Én is szoktam lányokkal lassúzni ha úgy adódik (nem vadászom, de ha épp a barátaimmal vagyok és úgy adódik, vagy akár egy ismeretlen lány közeledik [tegnapelőtt pl.]), természetes, hogy a pólómat-ingemet használhatják párnának-melegitőnek, és inkább én üljek a földre, mint a lányok....

... és ennek ellenére nagyon szeretem a pici párom, akit soha nem csalnék meg. :)

Ha viszont valaki meg akar csalni, ahhoz nem kell elmennie 4 napra, de még 1 estére sem... Akkor úgyis meg fog.

24/F

2010. jún. 7. 08:16
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ha a barátnőm nekilátna ilyesmiken fennakadni, megkérném kissé erélyesen, hogy szedje már össze magát. Mondjuk nekünk van egy egyszerű megállapodásunk: elmondjuk, ha valami van. Még ha ici-pici dolog (pl. "kaptam egy csatakos puszit egy alkoholmérgezett fruskától!"), akkor is elmesélhető.

Ha jól értem, ő is elmondja, mi volt. Ha nincs megállapodás (a félálomban házasodás nem minősül annak!), akkor érthető, hogy hiányzik valami...

2010. jún. 7. 08:20
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Ha én feleség lennék, nagyon nem örülnék ezeknek a megnyilvánulásoknak. Persze, egyén függő, hogy miként áll hozzá a pasas, de kezdjük ott, szerintem ha valaki annyira szerelmes, nem is tudna elmenni, 4 napra ott hagyni a feleségét. A lassúzás egy intimebb dolog, érzelmekkel van átitatva, és én nem tudnék a kollégám nyakába borulni, ha nem éreznék valamit iránta (és könnyű Katát - esetünkben pl. Ferit - táncba vinni, ha ő is akarja). Ezt tapasztalva nem akarnék vele élni tovább, hiszen én nem tudnék így romantikázgatni más férfiakkal.

Ha együtt söröznének egy nagyobb társasággal, ahol nők is vannak, azzal a világon semmi gond nem lenne. Akármit tenne/nem tenne, ha érezném rajta, hogy szívéből szeret engem, semmi ilyesmi nem tudna rosszul esni.

2010. jún. 7. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
10%

sztem alkalmi kalandoka, egyéjszakás szexcsaták megengedhetők, hiszen nem várható el, hog ytöbbet nőre se nézzen, ez fusztrációt okoz benne, és ez nem jelenti azt hog ymár nem a feleségét szereti, egyszerűen csak egy biológiai szükségletét elégíti ki.

azaz, a válaszom: max alkalmi szex, több nem lehetne

2010. jún. 7. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én felhúznám az orromat, hogy ha a férjem más lánnyal lassúzgatna. Abszolút jogosan! Mert akkor csináljon ilyet a férjem, ha fordított esetben neki sem esne rosszul, hogy én egy 4 napos "csapatépítésen" más pasikkal lassúznék és megkérném egyiket, hogy ha hazaért, akkor csörögjön már rám. :S

Akik itt nagyon lazák és nem látnak ebben semmi kivetnivalót, azoknak sem így állna a szája, ha velük tennék ezt. De ha élveznék, akkor kívánom, hogy minél többször kerüljenek ilyen helyzetbe. (a párjuk mással simuljon össze)

Egy sima tánc, beszélgetés, ivás, röhögcsélés (még a pólón és törölközőn fekvés is oké), de nekem a többi amit leírtál..az rosszul esne.

2010. jún. 7. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

bocs. lemaradt

27/L

2010. jún. 7. 08:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én féltékeny tipus vagyok, nem örülnék ilyen dolgoknak, de sok ismerősöm van, akik ugyanígy eljárnak partikra (férfiak) és nem egy volt, aki meg is csalta a feleségét. persze, ittasan, meg csak egy kaland volt. de ez nem biztos, hogy a te férjed is ezt teszi. ha világéletében ilyen volt, hogy sok nő vette körül, mint barát, akkor nincs mitől félned, nem kell kiakadnod. de ha csak mostanság változott meg, akkor igenis beszélj vele, hogy kicsit változtasson a dolgokon, mert neked ez így nem tetszik, neki van felesége, ez így nem szép dolog.
2010. jún. 7. 09:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Te teljesen hülye vagy ember :D Mégis szerinted mit gondol az asszony, hogy miért hívod fel meg lassúzgatsz vele? Hihetetlen milyen emberek vannak :D:D:D

20f

2010. jún. 7. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát bocs, de a lassúzgatás nem férne bele, ugyanis az már az intimitás határát súrolja. én úgy vagyok vele, hogy barátkozzon nyugodtan lányokkal, hülyéskedjenek, mert nekem is vannak nagyon jó férfi barátaim, de a szorosabb testi közelség már nem fér bele. ezt a barátom is így gondolja, tudom, hogy ő se nézné jó szemmel, ha más palikkal lassúzgatnék, mellesleg eszembe se jutna ilyesmi.

24 N

2010. jún. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!