Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy csak anyagilag szegény, csóró fiúk/férfiak szerelmesek belém?

Figyelt kérdés

Jó anyagi körülményű családban nőttem fel, tehát elvileg az apaképem nem egy csóró, foltossegű férfi. Viszont eddig csak nagyon szegény fiúk voltak belém halálosan szerelmesek, az egyetlen akadály mindig az volt, hogy apám lebeszélt, hogy egyik sem hozzám való. Tényleg érdekel, hogy ennek a jelenségnek mi lehet az oka. Ez lenne a feladatom, hogy a másik oldalt is megtapasztaljam? Vagy ők egészítenek ki? Vagy mi???

(((18.L)))

2018. febr. 5. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Jol nezek ki, bar fiatal nem vagyok 42 evesen, egy husz eves lanyhoz, de gazdag pasik vannak korulottem. Nem tudom, mi az oka. Soha nem tudatosan kerestem, megis mindig atlagon felul elo pasik talaltak meg. Hozzateszem, en is jol keresek, sajat hazam van.
2018. febr. 5. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert csúnya és/vagy buta vagy. A gazdag srácok válogathatnak és nem érdekli őket, hogy milyen családból jössz. Te nem ütöd meg náluk a mércét
2018. febr. 5. 18:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Elnézést, kihagytam, hogy együtt voltam velük, nem csak tetszettem nekik. Az egyik 5, a másik 2 évvel volt idősebb. Nyilván így már érthetőbb #2. válaszoló. :) Amúgy köszi a válaszokat, rosszabbakra számítottam.
2018. febr. 5. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
apádra ne adj ha jót akarsz..csak a szíved vigyen
2018. febr. 5. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy többsége szegény... Talán ezért lehet ez. Illetve véletlen, hisz nem lehetett sok ilyen eset.
2018. febr. 5. 18:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Igaz utolsó, köszönöm :)
2018. febr. 5. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
Az az oka, hogy aranyásó (golddigger) vagy.
2018. febr. 5. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki tudja. Én elég jól keresek, szóval nem lenne bajod velem. ;)
2018. febr. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!