Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom lelépett haverozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lelépett haverozni, anélkül hogy megbeszéltük volna, nagyon össze vesztünk, mi legyen?

Figyelt kérdés

Egész héten nem is találkoztunk, mert ő éjszakás volt. Hétközben is beszéltük többször is, hogy hétvégén pihenünk meg filmezünk. Reggel ugye eleve sokáig aludt, utána telefonozott, majd közli, hogy ő este megy be a haverjával kocsmázni. Már eleve rosszul esett, hogy meg se kérdezte, hogy "nem baj, ha filmezés helyett inkább a haverommal mennék?"... Aztán mint kiderült, ő hívta a haverját... merthogy most van a városban, hazajött a szüleihez... azért mert a barátnőjének programja van...

És nekem totál az jön le, hogy a haverja az teljesen a barátnőjéhez igazodik (akkor megy el a barátommal, ha a csaj nem ér rá, amúgy együtt vannak), az én párom meg lesz*r engem, "ráugrik" a haverjára, amint alkalma van, és még csak meg se kérdez... És sajnos volt már ebből régebben is probléma, mondtam ha nem fejezi be, akkor szakítok, így már nem járt be annyit, de szerintem csak azért mert a haverjaik eleve nem akartak menni, mivel a barátnőjükkel vannak amikor csak lehet... Kértem szépen, hogy ne ezen a hétvégén menjenek, hanem a jövőhéten, vagy bármikor, mert akkor én is úgy készülök, de neeem, mert a haverja most van itt (mert most van épp dolga a csajának). És most megnyugtatta magát olyan szöveggel, hogy ő nem papucs, én meg ne mondjam már meg neki hogy mit csinálhat és mit nem, majd fogta magát és lelépett...

Nagyon rosszul esett... Nektek mi a véleményetek erről a helyzetről? Ti mit tennétek? Így én most filmezek akkor egyedül, de nagyon megbántott... :(

2018. febr. 3. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Én úgy vagyok vele, hogy nekem jó, ha elengedem a sérelmeimet. Nem azért bocsátok meg, mert a másik megérdemli, hanem azért, mert nekem jobb, ha nincs bennem harag. Én is szoktam mérges lenni a férjemre, de 1-2 óránál tovább sosem emésztem magam. Ami megtörtént, azon már úgyse lehet változtatni. Miért rontsam el a nap további részét is? Attól nem lesz jobb a kérdezőnek, ha keserűen, haragtól fűtve otthon kuksol. Ha úgy érzi, hogy nem fontos a barátjának, akkor jobb minden dráma nélkül összepakolni és elmenni. Jó lenne kideríteni, miért érezte azt a pasi, hogy bizonyítania kell, nem papucs. Szerintem ha egy kicsit a mélyère néznénk, kiderülne, hogy sok sebből vérzik ez a kapcsolat.
2018. febr. 3. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy ne engedje el a sérelmeit, meg gubbasszon otthon az önsajnálatban. De azért azt tanácsolni erre, hogy vágjon hozzá jó képet, és még ő kérjen bocsánatot, azért megint más dolog.

Amúgy a leírás alapján azt látom, hogy a haverok mind "papucsok", azok mindig a barátnőikkel vannak, csak akkor érnek rá haverozni, ha a barátnőnek van más programja, és így kicsit úgy tűnik, mintha a pasija ezt próbálná ellensúlyozni, hogy márpedig ő nem lesz ilyen. Meg hát lehet, hogy eleve problémás a kapcsolat, erről ugye nem tudunk semmit. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy az ilyen parasztságot nem kell szó nélkül elengeni, meg kell beszélni, tisztázni.

2018. febr. 3. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

Valaki meg azt írta, hogy holnap elbeszélgetne vele erről a dologról. Na de mi van akkor, ha nem jut vele kompromisszumra, mert a pasas már csak azért sem vevő rá, és szintén lekoptatta hát szerintem kár ezen erőlködni, ha nem nyitott a beszélgetésre el kell engedni, elvégre nem anyja, nincsenek összenőve, teljesen független emberek egymástól. Én a pasas helyében biztos, hogy nagyon rövidre zárnám a beszélgetést, és nem hagynám magam leültetni, vagy sarokba szorítani ezzel a ("bunkó voltál") dumával nálam ez nem jön be, elvégre nem az anyám, vagy az erkölcsi oktatóm/nevelőm tehát ez így nálam nem működne és ha én lennék nála, akkor úgy ott hagynám, mint....Viszont ha ő lenne nálam, akkor megmondanám neki, ha drágám ez van, ha nem tetszik akkor....

Hát kedves kérdező!: A pasasod helyében én is lelépnék tőled örökre. Elvégre nem az anyja vagy, vagy ilyesmi na meg a szakítással való fenyegetőzésed az nálam nem jönne be az biztos, és férfi vagyok ezt vállalom, én is azt az elvet vallom, hogy nem vagyok papucs, és nem szeretem, azt sem, ha valaki sarokba akar szorítani ezzel a("bunkó voltál, és ezt meg kell beszélnünk") dumával, tehát nálam ez nem pálya. Valaki meg azt írta, hogy összecsomagolna hát az én cuccaimhoz akkor se nyúlkáljon már, mert...elvégre én sem nyúlkálok az övéhez attól még hogy én vagyok nála az egy dolog de ez akkor sem jogosítja fel arra, hogy a cuccaimad b**kurálja. Viszont végre láttam értelmes választ, hogy el kell fogadni, hogy ez a nap most nem rólad szól kedves kérdező! Na meg, hogy a sérelmeken meg kell tanulni felülemelkedni. Na ez egy értelmes válasz ennyi. Tehát ne értem mit kell ezen hisztériázni, ha a pasas most nem akar filmezni megígérte ide, vagy oda, mert ezt akár melyik hétvégén meg lehet ejteni elvégre nem dísznek van a szobában az a k****ott tv, vagy dvd lejátszó fúúú!!...Ez már egyszerűen nevetség tárgya komolyan mondom. Akinél meg nem fér bele inkább jobb neki zabot hegyezni, vagy kecskepásztorkodni.

2018. nov. 12. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!