Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már hosszú ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már hosszú ideig reménytelenül szerelmes?

Figyelt kérdés
Tényleg hosszú időre gondolok, akár több évre is. Szerettél már valakit annyira, hogy nem tudtad elfelejteni sehogy sem, mindig előbukkant valahonnan, miközben tudtad, hogy az illető nem viszonozza érzelmeidet? Tudott az érzéseidről, vagy csupán annyira biztos voltál benne, hogy semmi esélye nem lenne, hogy el sem árultad neki? Milyen (volt) a viszony köztetek? Mi lett belőle?Minden érdekel! Én most vagyok hasonló helyzetben...
2010. jún. 6. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Nem tudok szerelmes lenni hosszabb ideig olyasvalakibe, akit nem ismerek és nem kapok tőle viszonzást. Viszont volt 1 srác, aki évekig volt belém szerelmes (haverok voltunk), de aztán talált magának valakit és mi is jóban maradtunk :)
2010. jún. 6. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 évig voltam szerelemes egy fiúba még tavaly a suliba. Ő észre sem vett engem de én imádtam de persze úgy hogy soha nem is beszélt velem. Nagyon sok ideig tartott túllépnem rajta. A barátnőm szerint már már beteges voltam:S

Senkinek sem kívánok ilyet. Mindennap láttam a barátnőjével smárolni engem meg csak kis pillantásokra méltatott, amik persze bearanyozták az egész napomat. Mostmár legalább megtanultam a dolgot:S

ha most meglátnám már megint bele lennék esve az biztos.

2010. jún. 6. 22:19
 13/16 anonim válasza:
100%
Lassan 5 éve, ő is viszonozta az érzéseimet azt, hogy végül mért nem lett belőle semmi most nem részletezném. Azóta is gondolok rá nem tudom elfelejteni, nem tudtok mással tartós párkapcsolatot fenntartani. Egyébként minden kapcsolatot megszakítottam vele így könnyebbnek tűnt. Mondjuk annak ellenére, hogy rossz, azért az élet megy tovább csak tüske ként mindig ott fog szúrni a mellkasodban.
2010. jún. 7. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én most 2 éve vonzódom egy lányhoz, még nem beszéltünk úgy igazán, de nagyon fontos nekem így is..nem is tudom mi van velem:S csak nem tudom, lenne e nála esélyem, és megsem szólítottam még:(
2010. jún. 7. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:

9 évig voltam belezúgva egy nálam 5 évvel idősebb srácba aki majdnem a szomszédom volt. Kb 10 évesen kezdődött, aztán csak reménykedtem, álmodoztam róla egészen addig amíg ki nem derült hogy én is bejövök neki..ekkor voltam 14 éves. Végülis nem jöttünk össze mert soknak tartotta a korkülönbséget köztünk, meg el is szúrtam a dolgot azzal h hagytam h más mondja el neki h tetszik nekem. :S

Azóta van bnője, nekem is sok barátom volt, de szép emléknek megmarad. Mostanában ritkán látom sztem elköltözött, de mikor nagyritkán összefutunk még mindig megdobban a szívem és érzem kicsit azt amit régen, holott már biztos nem jönnék össze vele. :)

23/L

2010. jún. 7. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:

4 éven keresztül,és itt lakik a mai napig pár házzal arrébb...Mindennap láttam,és látom.Sikerült elfelejtenem,mert összejöttem egy olyan fiúval aki eltudta velem felejtetni,és ő vele 4éve vagyok együtt.

Mostmár egyáltalán nem érdekel.:)

2010. jún. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!